BESRAMNO! Mađarska snimateljka SAPLIĆE I UDARA MIGRANTE dok bježe od policije! (VIDEO) - Volim Podgoricu

BESRAMNO! Mađarska snimateljka SAPLIĆE I UDARA MIGRANTE dok bježe od policije! (VIDEO)

Policijaci su sustigli čovjeka sa djetetom, pošto ga je snimateljka saplela i oborila, a potom je objavljen video na kojem snimateljka šutira jednog mladića, a zatim i djevojčicu

Snimateljka jedne mađarske televizije tri puta je fizički nasrnula na migrante koji su neuspješno pokušali da probiju policijski kordon kod mađarskog prihvatnog centra Reske: ona je saplela čovjeka sa djetetom u naručju i šutnula djevojčicu i mladića!

Na snimku mađarske televizije N1TV vidi se da su policijaci sustigli čovjeka sa djetetom, pošto ga je snimateljka saplela i oborila, a potom je na sajtu Coub.com objavljen video na kojem snimateljka šutira jednog mladića, a zatim i djevojčicu.

Snimateljka, koju su mađarski mediji identifikovali kao Petru Laslo, poslije serije incidenata je, navodno, dobila otkaz.

Migranti su iz prihvatnog centra Reske pokušali da se vrate nazad u Srbiju, ali ih mađarska policija nije pustila.

Mnogi su spavali na otvorenom, u polju, na hladnim noćnim temperatutama i nadali su se da će biti prevezeni u centar za registraciju, prenosi AP.Izbjeglicama, među kojima je i mnogi porodica sa djecom, humanitarne organizacije su dijelile hranu, piće i sredstva za higijenu. Uručili su im toplu odjeću i ćebad, kako bi lakše prebrodili hladne noći.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WrdYXatl3b8

1 komentar

  1. Wow, this is truly an influencing take on this idea. And I’d like you to know that I’m really pleased you shared your feelings and knowledge and I find I am in agreement. I seriously respect the straightforward writing plus the effort and hard work you might have you spend writing this post. Loads of thanks yous for that sturdy work on top of that great luck with your web-site, I am awaiting new subjects in the near future.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com