Morsko dobro u rukama DPS-a - Volim Podgoricu

Morsko dobro u rukama DPS-a

Na mjesto direktora Morskog dobra biće imenovan kadar Demokratske partije socijalista, iako je to mjesto godinama “pokrivala” Socijaldemokratska partija, saznaju Dnevne novine iz dobro obaviještenih izvora.

Prilikom podjele vlasti između DPS i SDP Javno preduzeće Morsko dobro je pripalo partiji Ranka Krivokapića, pa je godinama direktor u ovom preduzeću bio Rajko Barović. Barovića je Vlada Crne Gore je razriješila dužnosti direktora. Barović je prethodno podnio ostavku.

Podsjetimo, Vlada je na jednoj od sjednica odlučila da se preko Komisije za kadrovska i administrativna pitanja sugeriše predstavnicima Vlade u Javnom preduzeću Morsko dobro pokretanje pitanja ostanka na dužnosti direktora Rajka Barovića, s obzirom na, kako su naveli, činjenicu da se nagodio sa Tužilaštvom u okviru instituta odloženog krivičnog gonjenja.

Barović je, reagujući na takvu Vladinu odluku, kazao da je možda kolateralna šteta određenih političkih sukoba u Crnoj Gori, ali da će svaku odluku nadležnih organa bez dileme poštovati.

On je dodao i da je krivična prijava protiv njega odbačena, kao i da nije on nudio nagodbu Tužilaštvu, nego oni njemu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com