Podgorica i Jovetić u centru EXPO-a - Volim Podgoricu

Podgorica i Jovetić u centru EXPO-a

Glavni grad i Turistička  organizacija Podgorice predstavili  su se sinoć u Milanu na Svjetskoj izložbi EXPO 2015spotom u kojem su prikazani turistički, prirodni, kulturni i sportski potencijali Podgorice koji  je prisutna publika nakon emitovanja pozdravila velikim ovacijama i aplauzima.

Nakon uvodnog izlaganja i emitovanja promotivnog  spota, autora Andrije Krivokapića, organizovana je degustacija pršute, sira, vina, meda i priganica.

Prisutne je u ime Glavnog grada pozdravioc Vladimir Rajčić šef Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici. On je, pozivajući ih da dođu i sami se uvjere u ljepote onoga što je prikazano u spotu, podśetio da je Podgorica grad koji leži na 6 rijeka i ima 3 jezera, obilje zdrave  hrane i svježe vode,  grad lijepih žena i ljudi poput Dejana Savićevića i Stevana  Jovetića.

Paviljon Podgorice bio je u centru pažnje i zahvaljujući zvijezdi  večeri, Podgoricaninu i prvotimcu Intera, Stevanu  Jovetiću, koji je direktno iz Moldavije  došao u Milano i u pratnji svojih saigrača, Adema Ljajića i Ivana Perisića,  u paviljonu naše  zemlje aktivno učestvovao u prezentaciju svog grada. Njega je dočekao Đuzepe Salo, generalni komesar EXPO-a,   a prezentaciji  je prisustvovao i Porta Belota,  direktor Biomediteranskog  klastera  i sekretar  za poljoprivredu  Regiona Sicilije.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com