RADA OSTAVILA MOMIRA: Pukla ljubav pred sam brak, a razlog će vas iznenaditi - Volim Podgoricu

RADA OSTAVILA MOMIRA: Pukla ljubav pred sam brak, a razlog će vas iznenaditi

Rada Manojlović nedavno je ostavila Momira Gajića jer više nije mogla da održava vezu na daljinu, koja je u poslednje vrijeme počela da joj stvara velike probleme.

Iako je pjevačica nakon dvije i po godine predivnog odnosa bila spremna da se uda za sportskog menadžera, oni su se odjednom udaljili i prekinuli kontakt.

“Folkerka je već neko vrijeme bila nezadovoljna vezom sa Gajićem, ali vjerovala je da će se stvari preokrenuti u njenu korist i da će pronaći više vremena da budu zajedno. Ona je imala česte svirke po Srbiji, dok je on na Floridi naporno radio i pokušavao da razvije posao i u Turskoj. Zbog obaveza nisu mogli normalno da funkcionišu, pa si se sve rjeđe čuli telefonom. Iako su trebali da ljetuju, on je odustao zbog posla, pa je ona otputovala sama sa sestrom. Ne obilježavaju zajedno čak ni važne datume u njihovom životu, a Radi je najviše zasmetalo što je rođendan proslavila bez njega”, ispričao je jedan folkerkin prijatelj.

Manojlovićeva je za medije kratko prokomentarisala da je prebukirana poslom. “Svu energiju uložila sam u novi album, koji mi je trenutno najbitniji”, rekla je Rada.

Foto Dragan KadićFoto Dragan Kadić

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com