SUTOMORE: Uhapšen Maksimović, ukradenu robu prodavao preko interneta! - Volim Podgoricu

SUTOMORE: Uhapšen Maksimović, ukradenu robu prodavao preko interneta!

U zajedničkoj akciji barske policije sa kolegama iz Valjeva i osnovnog državnog tužioca u Baru Irene Rajković,  na sutomorskoj autobuskoj stanici preksinoć je naočigled brojnih mještana i turista uhapšen srpski državljanin Dragan Maksimović (28), sa prebivalištem u Valjevu, kojem je na teret stavljeno da je u prethodnih mjesec i po dana na sutomorskoj plaži počinio dvadesetak  teških krađa. Njegov plijen bili su novčanici, mobilni telefoni, fotoaparat i bankovne kartice koje je kasnije koristio.

Maksimović, koji se kod kolega u Srbiji odavno vodi kao počinilac krađa, u Sutomoru je čak ukrao i automobil Pežo 206 koji je namjeravao da proda u Valjevu. Taj auto su pronašli valjevski policajci i biće ubrzo vraćen vlasnik.

Kuriozitet je da je svu ukradenu robu reklamirao za prodaju preko svog FB profila-rekao je „Vijestima“ izvor blizak istrazi.

Prema istim navodima, Maksimović, za kojim je bila raspisana lokalna potjernica, bio je duže vrijeme praćen, međutim, izmicao je inspektorima i tužiocu jer je stalno bio u pokretu, iz Sutomora odlazio autobusom i vozom za Valjevo i u Bosnu, odakle se vraćao da nastavi „posao“. Lisice su mu stavljene na ruke kada je pokušao da još jednom pobjegne, prilikom ulaska u autobus. Kada je spazio policajce, počeo je da bježi, a prilikom hapšenja je pružio otpor.

Osnovni državni tužilac u Baru mu je odredio zadržavanje u policiji. S obzirom da su među oštećenim licima i državljani Crne Gore, njemu neće biti  određen ekstradicioni pritvor, odnosno, biće mu suđeno u Crnoj Gori.

(vijesti.me)

2 komentara

  1. When do you think this Real Estate market will go back in a positive direction? Or is it still too early to tell? We are seeing a lot of housing foreclosures in Lake Mary Florida. What about you? Would love to get your feedback on this.

  2. “It’s always good to learn tips like you share for blog posting. As I just started posting comments for blog and facing problem of lots of rejections. I think your suggestion would be helpful for me. I will let you know if its work for me too.”

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com