PODGORICA: Skandalozna prevara – mališani pošli da gledaju tigrove i lavove, a evo šta su vidjeli! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Skandalozna prevara – mališani pošli da gledaju tigrove i lavove, a evo šta su vidjeli!

Malo je reći da su sinoć bili razorani roditelji i djeca koji su otišli na podgorički Stadion malih sportova da gledaju cirkusku predstavu! Očekivali su lavovoe i tigrove, a dobili jednog klovna i akrobatu.

-Platili smo po šest eura za djecu i roditelje, i očekivali lavove i tigirove, a dobili improvizovanu predstavu koja je ličila na amatersko izvođenje na nekom dječjem rođendanu, kazala je za “Volim Podgoricu” jedna majka koja je na predstavu povela četvoro djece, dvoje svoje i dvoje sestrine, i za taj “spektakl” platila 30 eura.

Nije mi, kaže ona, do novca, koliko sam tužna što su djeca razočarana. Mislili smo da ćemo u Podgorici vidjeti pravu cirkusku predstavu, ali smo teško prevareni.

Organizatori su danima najavljivali “cirkus u Podgorici” iz automobila sa megafonom a flajeri su dijeljeni i po školama.

-Zaista je nevjerovatno da niko nije provjerio o kakvim se “cirkusantima” radi, prije nego što su im dozvolili da na stadionu održe ovaj “cirkus”.

(Volim Podgoricu)

3 komentara

  1. Ista se ova sprdacina desila prole godine u nk. Toliko su djeca bilarazocarana da su roditelji trazili da im se vrati novac. Ta prestava ne vrijedi vise od 1e.

  2. You make blogging look like a walk in the park! I’ve been trying to blog daily but I just cant find writing material.. you’re an inspiration to me and i’m sure many others!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com