BAR: Novo paljenje automobila! Ogromna materijalna šteta! - Volim Podgoricu

BAR: Novo paljenje automobila! Ogromna materijalna šteta!

U barskom naselju Polje za sada nepoznati počinilac u noći između subote i nedjelje zapalio je dva vozila ispred kuće Boža Pajovića kome je nanijeta velika materijalna šteta.

Od ukućana niko nije povrijeđen, a kako prenosi portal Bar info, vozila su u dvorištu bila parkirana jedno iza drugog na metar udaljenosti.

Ne isključuje se mogućnost da je počinilac polio benzin ispod hauba oba vozila, a zatim ih ponaosob zapalio, s obzirom da je prednji dio drugog vozila vidno oštećeniji nego zadnji deo automobila koji je prvi parkiran. Vrlo vjerovatno je da je požar podmetnut ispod motora oba vozila dok je višečlana porodica spavala.

Zamjenica osnovnog tužioca u Baru Irena Rajković potvrdila je da su zapaljena dva vozila u dvorištu porodične kuće u barskom naselju Polje, a po nalogu tužioca policija je izvršila uviđaj.

“Naloženo je vještačenje vještaka za protivpožarne zaštite i nakon njegovog nalaza znaće se šta je uzrok požara”, kazala je ona.

Načelnik Službe zaštite Velizar Čađenović naveo je da su odmah po pozivu krenula četiri vatrogasca u jednom vozilu.

“Na licu mjesta zatekli smo da gore dva vozila folksvagen polo i opel vektra. Požar je ugašen”, istakao je on.

Bar info podsjeća da je ovo sedmi požar na automobilima u Baru u posljednja tri mjeseca. Do sada su uništena 24 vozila, a ne meti piromana bila su vozila biznismena, policajaca i carinika.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com