Šest savjeta koji će vam pomoći da se rješite podbratka - Volim Podgoricu

Šest savjeta koji će vam pomoći da se rješite podbratka

Žvačite žvake bez šećera

Žvakanje žvakaće gume je vrsta vježbe koja pomaže u zatezanju mišića lica. Žvakanje žvaka koje ne sadrže šećer će pokazati rezultate veoma brzo. Takođe, zubi će biti zdraviji, kao i desni. Za najbolje rezultate je potrebno žvakati žvakaće gume nekoliko puta dnevno.

Kakao puter

Nekoliko kašika kakao putera utrljajte na vrat i bradu. Masirajte nježno pre odlaska u krevet ili prije tuširanja. Kakao puter čini kožu elastičnom.

Ulje od pšeničnih klica

Ulje od pšeničnih klica je veoma efikasno u oblikovanju vrata i brade. Redovne masaže ovim uljem zatežu kožu i hrane je. Prije odlaska u krevet utrljajte ulje po vratu, masirajte 20 minuta od dna vrata ka vrhu brade i tako ostavite tokom noći.

Bjelance

Za uklanjanje podbratka se može koristiti maska od bjelanaca. Ona se pravi od bjelanaca dva jajeta, kašike mlijeka, malo esencijalnog ulja mente, kašike meda i kašike soka od limuna. Ove sastojke treba promiješati, a onda masu nanijeti na kožu vrata i brade. Masku je potrebno držati pet minuta, a onda je ukloniti toplom vodom.

Voda

Voda je veoma važna u gubljenju viška kilograma, pa ju je potrebno piti u dovoljnim količinama. Nedostatak vode dovodi do stvaranja podbratka, tako da se dnevno preporučuje unos 10 do 12 čaša vode. Hidratacija tijela je važna pri uklanjanju toksina iz organizma.

Glicerinska maska

Glicerinska maska se pravi od kašike glicerina, pola kašike soli za kupku i nekoliko kapi ružine vodice. Ovu mješavinu je potrebno nanijeti direktno na vrat i bradu, ostaviti 15 minuta, a onda isprati vodom. Preporučuje se nanošenje maske tri puta nedeljno.

(b92)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com