Mihailo stigao u staru zgradu Vlade: Ušao na sporedni ulaz! - Volim Podgoricu

Mihailo stigao u staru zgradu Vlade: Ušao na sporedni ulaz!

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo stigao je na javnu raspravu i ušao u staru zgradu Vlade. Mihailo nije ušao na glavni, već na jedan od sporednih ulaza.

Jake policijske snage raspoređene su ispred stare zgrade Vlade gdje bi danas trebalo da se održi okrugli sto o Nacrtu zakona o slobodi vjeroispovjesti u okviru javne rasprave.

Ispred je postavljena i zaštitna ograda. Obezbjeđenje legitimiše građane koji ulaze na javnu raspravu i ne dopušta ulazak onima koji nisu na spisku.

Velika grupa od više desetina građana je ostala iza zaštitne ograde. Ulazak podgoričkog paroha Velibora Džomića propraćeno je aplauzom.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, koje vodi Numanović u četvrtak je u Kotoru organizovalo drugi okrugli sto o nacrtu Zakona o slobodi vjeroispovijesti, koji nije ni započet, jer su građani protestovali i tražili da se to omogući i stotinama njihovih komšija, koji su ostali iza vrata.

Skup u Kotoru je, nakon što je u Bijelom Polju bujica uvreda upućena mitropolitu CPC Mihailu Dedeiću, prošao slično, uz to što je on u dva navrata udario staricu Maru Vuković iz Bijele.

(vijesti.me)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com