DRAMA U KLINIČKOM CENTRU: Prijetio da će pobiti pola bolnice s RUČNOM BOMBOM! - Volim Podgoricu

DRAMA U KLINIČKOM CENTRU: Prijetio da će pobiti pola bolnice s RUČNOM BOMBOM!

Nakon rasprave sa medicinskim osobljem izvadio je ručnu bombu i van sebe od bijesa zaprijetio ljekarima i tehničarima da će je baciti i pobiti ih.

Kragujevačka policija uhapsila je D. K. (41) iz Rače kod Kragujevca, jer je juče u Kliničkom centru Kragujevac prijetio lekarima da će im baciti bombu.

Tragedija u najavi izbegnuta je samo pravovremenom, brzom i mudrom reakcijom radnika obezbjeđenja.

Kako Telegraf saznaje, D. K. je juče posle podne došao na Kliniku za neurologiju KC Kragujevac, gdje mu je smještena bolesna majka. Nakon rasprave sa medicinskim osobljem izvadio je ručnu bombu i van sebe od bijesa zaprijetio ljekarima i tehničarima da će je baciti i pobiti ih.

– Oni koji su bili dalje uspjeli su da alarmiraju policiju, ali u ovakvim situacijama tragedija može da se desi i prije dolaska policije. Radnici obezbjeđenja munjevito su reagovali i uspjeli razjarenom čovjeku da otmu bombu. Policija ga je stigla i uhapsila – kažu u Kliničkom centru.

D. K. (41) je određena mjera zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela ugrožavanje bezbjednosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopštila je policija.

Uhapšeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

 

2 komentara

  1. Our own chaga mushroom comes with a schokohutige, consistent, charcoal-like arrival, a whole lot of dissimilar to the style of the standard mushroom. Chaga Tincture

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com