FUDBAL: Crnogorke remizirale sa Irskom - Volim Podgoricu

FUDBAL: Crnogorke remizirale sa Irskom

Ženska omladinska reprezentacija Crne Gore igrala je neriješeno bez pogodaka sa odgovarajućom selekcijom Republike Irske u meču prvog kola kvalifikacionog turnira za WU19 Evropsko prvenstvo koji se održava u Makedoniji.

Naše omladinke, koje za ovu akciju sa klupe predvodi Dušan Globarević, osvojile su jedan bod u duelu sa Irkinjama iako su u drugom dijelu susreta imale dvije velike prilike da dođu do pobjede.

“Crvene” su nešto slabije ušle u meč, pa je Irska tokom cijelog prvog poluvremena bila bolji rival. Irkinje su imale veliki broj pokušaja ali nisu uspjele da ozbiljnije ugroze gol naše selekcije.

U drugom dijelu susreta naša selekcija pružila je mnogo bolju igru, koja je rezultirala sa dvije velike prilike za Tamaru Bojat. U 60. minutu čuvarka mreže Irske izašla je kao pobjednica iz duela sa našom kapitenkom, da bi devet minuta kasnije Bojat poslala loptu pored gola protivnika.

Nakon prvog kola na Švedska zauzima prvo mjesto na tabeli, pošto je rezultatom 3:0 savladala domaćina turnira Makedoniju. U drugom kolu, koje se igra 17. septembra naša selekcija će od 11.00 časova odmjeriti snage sa Švedskom.

Sjeverna Irska – Crna Gora 0:0

Trening kamp FS Makedonije, Skoplje.

Sudija: Eliska Kramlova (Češka).

Žuti kartoni
Božić – Crna Gora

Sjeverna Irska: Žakelin Barns, Kortni Mur, Hana Doerti, Sara Hedok, Ejmi Mekgivern, Viktorija Karlton (Tereza Barns), Eni Timoni (Alison Mekmaster), Čelzi Majls, Samanta Keli (Šenon Holovej), Kloe Mekkeron, Kloe Mekglejd.

Crna Gora: Jovana Bajčetić, Dijana Miljanić, Miljana Rondović, Ana Trutić, Martina Pavićević (Milica Pavićević), Nina Vujičić, Tamara Bojat, Marija Knežević (Anđela Goločevac), Helena Božić, Milica Varajić (Milica Drljević).

(fscg.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com