MAPSS raspisao konkurs za prijem novih članova - Volim Podgoricu

MAPSS raspisao konkurs za prijem novih članova

Crnogorsko udruženje studenata političkih nauka MAPSS raspisalo je konkurs za prijem novih članova, saopšteno je iz te nevladine organizacije.

Na konkurs, koji je otvoren od 14. do 21. septembra, se mogu prijaviti studenti Fakulteta političkih nauka – Univerzitet Crne Gore, Humanističkih nauka – Univerzitet Donja Gorica i Fakulteta za državne i evropske studije.

Zainteresovani studenti treba da dostave CV i motivaciono pismo organizaciji.

“Najbolji će ući u uži krug u kom ih očekuje kratak intervju, nakon čega će biti konačno odabrani primljeni kandidati”, kazali su iz MAPPS-a.

Montenegrin Association of Political Science Students je organizacija osnovana u julu 2006. godine sa ciljem poboljšanja statusa studenata, studentskog aktivizma i doprinosa razvoju političkih nauka.

“Dominantna djelovanja MAPSS-a ogledaju se u organizovanju seminara, konferencija, tribina, panel diskusija, kao i posjeta institucijama. Interaktivnim projektima Udruženje podstiče debatu o raznim društveno-političkim temama, koja rezultira proaktivnim djelovanjem”, kaže se u saopštenju.

Iz te organizacije ističu da teorijska potkrijepljenost nužno ne podrazumijeva i praktično umijeće, pa zato rade na jačanju saradnje sa drugim sličnim organizacijama, te fakultetima u regionu i inostranstvu.

“Naši najznačajniji projekti prerasli su u tradiciju. Ambasadorski dani, Simulacija parlamentarne prakse, Simulacija rada Evropskog savjeta, MAPSS-ov forum političkih nauka, Diplomatski kurs predstavljaju priliku za konkretnu primjenu stečenih znanja, bolje upoznavanje rada institucija kao i stvaranje brojnih kontakata  među uglednim ljudima iz branše”, navodi se u saopštenju.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com