Riješena misterija sa Ostroga, ipak se nije ukazao svetac - Volim Podgoricu

Riješena misterija sa Ostroga, ipak se nije ukazao svetac

Priča o fotografiji iz manastira Ostrog, na kojoj se tokom liturgije  pojavio lik svetog Vasilija Ostroškog ima nastavak. Naime, osvanule su nove fotke, na kojima se jasno vidi da je “svetac” u stvari plava djevojka, koja je šetala po Ostrogu, sa još stotinjak vjernika.

Liturgiju je služio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, a na fotografiji se iza njega može vidjeti osoba obučena u bijelo, sa izrazito svijetlom bojom kose. U jednom trenutku ona se ukrenula unazad, pa se nekome učinilo, od konture njenog tijela, da je svetac lično.

– Vidio sam svetiteljev lik koji se iznenada pojavio i nestao. Sve je ličilo na san jer je lik poslije nekoliko sekundi nestao – rekao je jedan od vjernika.

 

(MojaTV)

2 komentara

  1. Most appropriate the human race messages work to show your and present exclusive chance with special couple. Beginer appear system in advance of raucous people will most likely always be aware most of the golden value off presentation, which is a person’s truck. best man jokes

  2. I do believe all of the ideas you’ve presented for your post. They are very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very quick for starters. May you please prolong them a little from subsequent time? Thanks for the post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com