Top 5 ženskih osobina koje muškarci traže! - Volim Podgoricu

Top 5 ženskih osobina koje muškarci traže!

 

Djevojke često svojim ponašanjem odbiju muškarca kojeg žele, i to samo zato što ne znaju šta on stvarno hoće. Saznajte šta treba da radite da vam se to nikad više ne bi desilo.

Muškarci, kao i žene, imaju svoju top listu zahtijeva kada su u pitanju djevojke s kojima bi htjeli da budu u vezi. Ovih pet karakteristika su u vrhu te liste:

Nezavisnost

Djevojka koja ne zavisi od momka, mnogo je privlačnija od one koja ne može sama. Naravno, postoje i muškarci koji vole kada žene zavise od njih, ali to nijesu pravi muškarci.

Inteligencija

Vremena u kojima muškarac ne voli da žena ima svoje mišljenje su prošla, a svaki normalan muškarac će biti ponosan što je u vezi sa nekim ko koristi mozak. Džordž Kluni je odličan primjer.

Seksualnost

Žena koja se ne boji da uživa u seksu i koja ne gasi svjetla čim skine pantalone, uvek je privlačnija od one koja seks smatra nužnim zlom u vezi.

Smisao za humor

Žena koja umije da nasmije muškarca je žena koja može i da zadrži muškarca. Muškarcima je izuzetno važno da pored sebe imaju nekoga uz koga mogu da se nasmiju i pričaju gluposti. Žena koja će se uključiti u njegove gluposti je uvijek poželjnija od one koja će ga opominjati.

Smirenost

Žene koje su zavisne od drame nijesu pretjerano privlačne muškarcima, barem ne dugoročno. Muškarci žele nekog ko će im pružiti mir i opuštenost, a ne nekog ko će unositi dramu čak i tamo gde je nema.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com