KRISTIJANOVA ŽENA SVE IZNENADILA Evo šta mu je poručila preko Fejsa! - Volim Podgoricu

KRISTIJANOVA ŽENA SVE IZNENADILA Evo šta mu je poručila preko Fejsa!

Ivana Golubović, supruga Kristijan Golubovića je riješila da javno pokaže da bodri svog partnera, kao i da je ne dotiču žene koje spopadaju njenog muža na “Farmi”.

Golubović je privukao veliku pažnju učešćem u rijalitiju, a na imanju važi za najvećeg šmekera. Žene se lome oko njega i sve se trude kako bi pridobile njegovu pažnju. Kristijanova žena se oglasila putem društvene mreže, gde je istakla da podržava svog muža, kao i da ne mari na udvaranja pojedinih farmerki.

“Poštovani fanovi, prijatelji, kumovi i svi koji navijate i podržavate mog muža Aleksandra Kristijana Golubovića veliko i neizmjerno hvala na podršci, zahvalna njegova sadašnja i poslednja žena Ivana. Pošto novine svašta pišu i izmišljaju, ovim putem želim da poručim svima da volim svog muža, bodrim i navijam za njega. Naša ljubav je jaka i prošla je mnogo toga i nikada neće pokvariti osjećaje njegove prema meni i moje prema njemu. Volim te junače moj i izdrži! Pozdrav i poštovanje za sve fanove moga muža od njegove supruge Ivane, idemo do kraja. Za naseg junaka. Zauvijek zajedno”, poručila je Ivana svom suprugu preko Fejsbuka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com