Tragedija u Plavu: Poginuo dok je sjekao stablo smrče! - Volim Podgoricu

Tragedija u Plavu: Poginuo dok je sjekao stablo smrče!

Tridesetdvogodišnji Mirko Jokić iz plavskog sela Velika poginuo je prekjuče u popodnevnim časovima dok je u dijelu planine Čakor motornom testerom sjekao stablo smrče, piše Dan.

Komšije su ispričale da je Jokića najvjerovatnije usmrtila grana koji ga je prilikom sječe stabla pogodila u predjelu vrata i glave. Jokićevo beživotno tijelo odmah nakon nesrećnog slučaja pronašle su njegove komšije.

„Jokić je jedno vrijeme radio u Podgorici, ali ga je čežnja za zavičajem vratila u rodnu Veliku. Obnovio je svoju kuću u Velici, a htio je da obnovi i dotrajalu krovnu konstrukciju na kolibi njegovih roditelja na Čakoru. Međutim, kad je krenuo da siječe jedno od stabala, smrtno je stradao. Ne možemo sa sigurnošću da kažemo šta se zapravo desilo jer je Mirko u trenutku nesreće bio sam u šumi. Pretpostavlja se da se od stabla koje je oborio odlomila grana i da mu je zadala smrtonosni udarac u predjelu vrata i glave. Njegovo beživotno tijelo pronašla su dva mještanina koji su htjeli da mu pomognu da izvuče posječenu građu“, ispričale su Jokićeve komšije.

Iz policije je saopšteno da je juče po nalogu tužioca izvršena obdukcija tijela nastradalog i da se tek nakon spovedene istrage sa sigurnošću može govoriti o uzrocima njegove smrti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com