Predrag M. pijan jurcao kolima i ubio ćerku od 6 godina - Volim Podgoricu

Predrag M. pijan jurcao kolima i ubio ćerku od 6 godina

Šestogodišnja A. M. nastradala je preksinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Lazarevca kada se njen otac Predrag M. u navodno pijanom stanju i pri velikoj brzini „jaguarom“ zakucao u drvo u ulici 1.300 kaplara.

– Djevojčica je bila zaglavljena ispod prednjeg sjedišta smrskanog automobila koji je počeo da se dimi, svakog trena je mogao da se zapali. Pokušavali smo pajserima da razvalimo vrata, ali nismo uspjeli. Vatrogasci su brzo došli, isjekli „jaguar“ i dijete koje je otežano disalo predali ljekarima Hitne pomoći, koji su odjurili u bolnicu. Tada smo zajedno sa vatrogascima izvukli i vozača, djevojčicinog oca, koji je bio u polusvjesnom stanju – ispričala je Dragana Kulinovski, žiteljka sela Dren, ispred čije kuće se dogodila stravična saobraćajna nesreća.

– Prizor je bio užasan. Pokušavali smo sve da uradimo kako bismo izvukli povrijeđeno dijete, ali nismo uspjeli. Vidjeli smo da automobil počinje polako da se dimi, pripremili smo vodu da gasimo, a muškarci su još jače zapeli da razvale automobil, ali ipak dok vatrogasci nisu stigli ništa nismo mogli da uradimo. Sve to nije vrijedjelo jer sam čula da je djevojčica preminula – navodi Dragana.

Ona dodaje da kada su djevojčicu, koja je jedva disala, odvezli u bolnicu, njenog oca su stavili na put, a on je jedva pokretao ruke, ali je uspeo da izgovori svoje ime i prezime.

Milivoje M. izgubio  unuku A. M.

Milivoje M. izgubio unuku A. M., Foto: Promo

– Policajci koji su radili uviđaj su mi rekli da se osjećao na alkohol i da je to i vjerovatno uzrok ove saobraćajne nesreće. Vozač nije uspio da skrene i izletio je u krivini, udario u drvo i upao u kanal. To nije prva nesreća koja se dogodila na ovom mjestu – navela je ona.

Reporteri „Alo!“ su u selu Kruševica pronašli Milivoja M., oca teško povrijeđenog Predraga, koji nam je rekao da nije u dobrim odnosima sa sinom više godina jer se on odao alkoholu i počeo da ga često tuče i zato mu je sudski zabranio prilazak rodnoj kući.

– On je kao mladić bio veoma dobar i vrijedan. Loše društvo ga je uzelo pod svoje i on se odao alkoholu, zbog kojeg je gubio razum. Imao je dvije žene i dva djeteta, ali sad je malecka poginula. Iako sam je vidio svega nekoliko puta, znam da je bila veoma slatka i dobra – rekao je Milivoje zagledan u sto.

(alo.rs)

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com