Home / NOVOSTI / Društvo / Stratex tuži CKB!

Stratex tuži CKB!

Stratex Grupa najavila je tužbu protiv CKB banke i naložila gašenje svih računa u toj finansijskoj kompaniji,  što će uraditi i dio zaposlenih, njih 160 koji su svoju platu primali preko te banke, zbog, kako su saopštili, objavljivanja imena predsjednika Grupe Neila Emilfarba, kao jednog od dužnika u dnevnim novinama i Službenom listu Crne Gore.

“Šokirani smo ovakvom drskošću i neprofesionalizmom CKB banke. Istina je da je gospodin Emilfarb od 2008. do 2009. godine imao debitnu karticu CKB banke koju je prestao da koristi u avgustu 2009. godine i po kojoj nije imao apsolutno nikakvih dugova, niti je bilo kada, bilo kako obaviješten da ima bilo kakvog posla tim povodom sa CKB bankom”, saopštili su iz Stratex grupe.

Kako su dodali, juče su obaviješteni da je od 2009. CKB banka sama obračunavala navodne troškove održavanja debitne kartice koja je istekla, pa zatim kamate na te troškove, pa zatezne kamate na kamate i došla do iznosa od 574 eura, da bi to i objavila. Stratex Grupa i Emilfarb kod CKB banke imaju otvorene račune za svojih 28 kompanija koje su u 2014. godini ostvarile promet preko CKB banke od oko 44,49 miliona eura.

“Više puta smo se sreli sa rukovodstvom OTP banke, mađarske Vlade, i same CKB banke i nikada nijesmo bili obaviješteni o bilo kakvim dugovanjima”, navode iz Stratex-a.

(vijesti.me)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com