ULCINJ: Ubijena učiteljica sahranjena, ubica još uvijek na slobodi! - Volim Podgoricu

ULCINJ: Ubijena učiteljica sahranjena, ubica još uvijek na slobodi!

Žrtva brutalnog ubistva – učiteljica u penziji Stana Božović (68), sahranjena je juče na groblju u Metrizima u Ulcinju.

Nju je ispratio veliki broj  rodbine, prijatelja, komšija i mještana.

Božović je ubijena u noći između ponedjeljka i utorka, a njeno vezano beživotno tijelo,  sa krpom u ustima, inspektori su pronašli istog dana oko 18 sati.

Policija vjeruje da je motiv ubistva koristoljublje,  jer je starica nedavno prodala imanje iza Albatrosa,  što je ubica očigledno znao.

U okviru istrage, inspektori su do sada saslušali nekoliko osoba tražeći što više pojedinosti u pokušaju da sklope mozaik i riješe stravičan zločin.

Dosadašnji rezultati istrage govore da je  udovica bila vezana i mučena da prizna gdje drži novac, a cijeli gornji sprat porodične kuće, gdje je sama živjela, bio je ispreturan.

Izvor “Vijesti” iz policije uvjeren je da udovica “tipovana”.

“Uvjereni smo da ćemo brzo pronaći ubicu. Za sada postoji sumnja da je sve djelo nekog kome je pozajmljivala novac i koga je dobro znala. Taj neko je ‘tipovao’, ali su pljačkaši loše odradili posao jer su učiteljicu ubili iako možda to nijesu namjeravali”,  kazao je  sagovornik “Vijesti”,  navodeći da se Božovićeva vjerovatno ugušila od krpe u ustima.

Božovićeva je imala podstanara kome je bilo čudno što je nije vidio cijelo jutro u utorak.

Brigu je podijelio sa komšinicom koja je primijetila da svijetlo na spratu gori cijeli dan. Potom je pozvala policiju koja je pronašla beživotno tijelo Božovićeve.

Mjesto zločina ulcinjska policija obezbjeđivala je i juče.

(vijesti.me)

1 komentar

  1. An interesting dialogue is value comment. I believe that you must write more on this topic, it may not be a taboo subject however generally persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com