DNEVNI HOROSKOP: Bikovima ljubav na prvi pogled, Lavovi nekontrolisano troše - Volim Podgoricu

DNEVNI HOROSKOP: Bikovima ljubav na prvi pogled, Lavovi nekontrolisano troše

OVAN 21. III – 20. IV

Danas ne želite da se previše opterećujete razmišljanjima o poslu. Želite da predahnete, prija vam odmaranje. Neko iz vašeg okruženja će se potruditi da popravi utisak koji ostavlja na vas. Na ljubavnom planu vas očekuju uzbudljiva dešavanja.

BIK 21. IV – 21. V

Ukoliko ste usamljeni, moguć je susret s privlačnom osobom, zaljubljivanje na prvi pogled i početak uzbudljive ljubavne veze. Što se tiče finansija, danas znatno neekonomičnije raspolažete novcem.

BLIZANCI 22. V – 22. VI

Neko će vas obradovati lijepim poklonom ili iskrenim komplimentom. Ukoliko ste planirali duže putovanje, moguće je odlaganje takvih planova, a naročito ukoliko ste planirali zajedničko putovanje s voljenom osobom.

RAK 23. VI – 23. VII

Na ljubavnom planu potrebno je da se potrudite da izbjegavate nejasne situacije jer danas postoji veća opasnost od nesporazuma i od veće ljubomore. Po pitanju novca ste oprezni i štedljivi. Moguće je odlaganje susreta s prijateljem.

LAV 24. VII – 23. VIII

Danas ćete trošiti novac bez dovoljno planiranja. Razlike između vas i nekih osoba iz vašeg okruženja postaju vidljivije, pa je moguć ulazak i u žučnije rasprave. Moguće je pogoršanje komunikacije sa osobom čija pomoć bi vam mogla zatrebati.

DEVICA 24. VIII – 23. IX

Želite da uradite mnogo toga, ali niste najbolje organizovani. Planovi se ostvaruju sporije nego što ste očekivali. Na ljubavnom planu voljenoj osobi se ne dopada to što u većoj meri analizirate njene postupke. Postoji veća opasnost od ostavljanja lošeg utiska.

VAGA 24. IX – 23. X

Danas se lako možete naći u društvu nekih osoba koje ne smatrate baš zabavnim i mogli biste imati utisak da vrijeme protiče sporo. Što se tiče ljubavi, vaša osjećanja su danas promenljivija. Na finansijskom planu danas su moguća neprijatna iznenađenja i znatni gubici.

ŠKORPIJA 24. X – 22. XI

Ne potcjenjujte značaj postojanja dobre organizovanosti jer uz dobru organizovanost možete ispuniti i mnogo više obaveza nego što ste mislili da možete. Mnogi se dive vašim sposobnostima. Danas ste veoma ubjedljivi u razgovorima.

STRIJELAC 23. XI – 21. XII

Postoji opasnost od donošenja ishitrenih zaključaka o nekim osobama, što može lako dovesti do neprijatnih situacija. Danas ste nespremniji za saradnju s drugima. Sumnjate u iskrenost neke osobe iz vašeg okruženja.

JARAC 22. XII – 20. I

Danas želite da okrenete novi list po pitanju važnih stvari. Ovaj dan vam daje mogućnost da zaista prestanete sa lošim navikama. Razmišljaćete o načinima za realizaciju nekih dugoročnijih planova po pitanju finansija.

VODOLIJA 21. I – 19. II

Danas postavljate sebi neke teže ostvarive ili nerealnije ciljeve, pa je moguća i veća razočaranost zbog neispunjenih očekivanja. Potrudite se da zadovoljstva pronađete i u malim radostima. Neoprezni ste u davanju obećanja.

RIBE 20. II – 20. III

Postoji veća opasnost da se razgovor sa članom porodice pretvori u neprijatnu raspravu, a naročito ukoliko već postoje neki neriješeni problemi u porodičnim odnosima. Ovaj dan nije najpovoljniji za početak realizacije dugoročnijih planova.

Dnevni horoskop piše: astrolog Olja Petković/astrum.co.rs

 

1 komentar

  1. ———??????????????????———-. . ******* New Style Of Music On My Channel *******. . _____***ENJOY* MY* MUSIC***_____. . ——–??????????????????———- WELCOME ENRIQUE

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com