NEZVANIČNO: SNP neće u organizacioni odbor protesta - Volim Podgoricu

NEZVANIČNO: SNP neće u organizacioni odbor protesta

Socijalistička narodna partija neće prihvatiti ponudu Demokratskog fronta da se njeni predstavnici nađu u organizacionom odboru protesta, saznaje Pobjeda.

Ponudu svim liderima opozicije da učestvuju u organizaciji protesta u ime Demokratskog fronta saopštio je predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević, a na direktan poziv još nije stigao zvaničan odgovor iz Socijalističke narodne partije Srđana Milića.

Ponudu su ekspresno odbili URA i Pozitivna Crna Gora, dok su Demos i Demokrate ranije saopštili da ih učešće uprotestima ne zanima.

Izvor “Pobjede” iz SNP-a je kazao da su vrlo male šanse da bude održana nova sjednica Glavnog odbora na kojoj bi se raspravljalo o učešću u organizaciji protesta.

Tako da će, po svemu sudeći, ostati zaključci sa prošle sjednice Glavnog odbora koji su obavezujući za sve članove i funkcionere SNP-a.

“Ukoliko se ne održi nova sjednica GO, za čije održavanje postoje minimalne šanse, ponuda DF-a za učešće u organizaciji protesta će faktički biti odbijena. Čak iako bude održana nova sjednica GO, teško je očekivati neki iznenadni preokret u strategiji partije”, saopštio je izvor iz SNP-a.

U zaključcima sjednice GO SNP-a, održane 11. jula, navedeno je i da su “u aktuelnoj situaciji svojevrsne ekonomske apatije i besperspektivnosti”, očekivani i legitimni protesti, kao vid demokratskog neslaganja sa načinom na koji se sprovodi politika vlasti.

2 komentara

  1. Thank you for another wonderful article. Wherever else could anyone get that kind of info in this type of an ideal way of writing? I’ve got a presentation next week, and Im round the search for these info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com