Maleni Pavle Golubović novi rekorder u PUZANJU - Volim Podgoricu

Maleni Pavle Golubović novi rekorder u PUZANJU

Beba Pavle Golubović novi je rekorder u „Sunčanoj HiPP  puzijadi”, a stazu dužine tri metra prepuzao za četiri sekunde i 48 stotinki.

Pavle je već u prvoj trci „oborio” rekord koji je do jučerašnje Sunčane HiPP puzijade iznosio četiri sekunde i 60 stotinki, a „postavio” ga je ranije Aleksej Krgović.

Sunčana HiPP puzijada održana je u centralnom atrijumu Delte, u sklopu devete manifestacije „Dan sunca”. U 15 grupa takmičilo se 90 beba.

Pobjednici sedmog izdanja Sunčane HiPP puzijade su Pavle Golubović, Helena Popović, Đurđa Šaković, Nina Bošković, Vukan Popović, Veljko Pajović, Matija Bojović, Haris Metjahić, Esma Lekić, Miljana Kadić, Uroš Pavićević, Stefan Pudar, Katarina Đuretić, Aleksa Vučković i Petar Ćetković.

Kako su saopštili organizatori, sponzor puzijade, HiPP, obezbijedio je poklone za svih 90 učesnika, a pobjednici su dobili i poklon vaučer u vrijednosti 30 eura za trgovinu u „Kidsland” radnjama.

„Manifestacija je i ovog puta privukla veliki broj djece koja su ispratila sve segmente cjelodnevnog programa.

Prijepodnevni dio programa bio je rezervisan za kreativnost, zdravlje i sport. Na parkingu ispred ‘Zare’ mališani su učestvovali u kreativno-edukativnim radionicama ‘Violeta Double care’, ‘Dječiji problemi imaju rješenje’, ’Maštoviti kutak’, ‘Upoznajmo Podgoricu’, ‘Ozi Ozon’, ‘Zdravi sendviči uz PIKO – Kreativna kuhinjica’, ‘Ispravi se i vježbaj’ i ‘Papirni svijet’. U okviru sportskog dijela programa, koji je održan nakon završetka kreativno-edukativnih radionica, svoje vještine pokazali su članovi Gimnastičarskog kluba Enigma, Fudbalskog kluba Calcio, Košarkaškog kluba Budućnost Voli i ženskog Rukomentog kluba Podgorica 2013”, piše u saopštenju.

Nakon „Sunčane HiPP puzijade”, koja je održana u popodnevnim satima, posjetioci manifestacije su uživali u kolažnom programu tokom kojeg su nastupili solisti „Djeca Sunca”, učenici odjeljenja I/5 i VI/5 Osnovne škole „Mahmut Lekić”, pod vođstvom učiteljice Tamare Markovinović, Žarko Žabac, Dječiji hor „Zvjezdice” i Kulturni centar „Beauty”. Tokom dana posjetiocima su se predstavili i „Violeta Double Care”, „Angie&Me”, „My Birthday”, Hard Rock Cafe, „Isla”, Grawe, „Double L” i drugi.

Manifestaciju „Dan sunca“ ove godine je organizovala agencija Memento marketing i komunikacije.

3 komentara

  1. benh vien quang chau tai viet nam,benh vien quang chau tai viet nambenh vien quang
    chau tai viet nambenh vien quang chau tai viet nambenh vien quang
    chau tai viet nambenh vien quang chau tai viet nam,benh vien quang chau tai viet nam,benh vien quang chau tai viet nam

  2. benh vien ung buou quang chau tphcm,benh vien ung buou quang chau tphcm,benh vien ung
    buou quang chau tphcm,benh vien ung buou quang chau tphcm,,
    benh vien ung buou quang chau tphcm,benh vien ung buou quang
    chau tphcm,benh vien ung buou quang chau tphcm,sex,adult fuck,porn,18+

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com