Podgorica: Sjutra prikupljanje potpisa za dječiji dodatak - Volim Podgoricu

Podgorica: Sjutra prikupljanje potpisa za dječiji dodatak

Grupa građana Alternativa Crna Gora i nevladina udruženja sa sjevera prikupljaće sjutra potpise za dječiji dodatak od 10 časova na Trgu Republike u centru Podgorice.

Kako su kazali, djeca moraju da dobiju ono što im pripada, a kroz građansku peticiju će tražiti izmjenu i dopunu Zakona o socijalnoj i dječijoj zaštiti kroz koju bi se djeci koja pohađaju osnovnu i srednju školu dodijelio ovaj dodatak, pod uslovom da im roditelji ne primaju nikakva socijalna i materijalna davanja, a vode se na Zavodu za zapošljavanje kao nezaposlena lica.

“Najmlađe građane je neophodno staviti pod zaštitu ove zemlje, ako već u budžetu ima novca za druge stavke, odnosno službene automobile, telefone i putovanja”, navode iz ove grupe građana, podsjetivši da je do sada prikupljeno oko pet i po hiljada potpisa.

2 komentara

  1. I genuinely enjoy your website, but I’m having a problem: any time I load one of your post in Firefox, the center of the web page is screwed up — which is bizarre. May I send you a screenshot? In any event, keep up the superior work; I definitely like reading you.

  2. Photograph classified ads are generally graphical ads. click here In contrast to traditional hysterical classified ads, image adverts are aiimed at the right audience, just as word advertisings. A new founder that has a mixture off graphic adverts in addition to text classified ads has a more significant earnings producing possibilities.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com