TOŠKOVIĆ: Crnogorski režim demonstrira obijest i samovolju - Volim Podgoricu

TOŠKOVIĆ: Crnogorski režim demonstrira obijest i samovolju

 Usled lagodnog života, režim Crne Gore ima poremećaj u mentalnom sklopu pa nije ni čudo što svojim ponašanjem demonstrira obijest i samovolju nad radnicima i građanima tako što je donio zakone koji promovišu teško bezakonje i haos po pitanju vođenja socijalne politike građana nesrećnika koji više ne žive već umiru u “naprednoj i uspravnoj” Crnoj Gori, kazao je predsjednik Radničke partije OO Podgorica Radovan Tošković.

“Sve pljačke, uništenje privrede, školstva, sudstva, zdravstva sve se obavlja po zakonu, samo je protiv zakona građanin koji ne pristaje na mizerno i poniženo življenje i koji hoće promjene. Ne može opstati država koja počiva na nesrećnom i siromašnom građaninu, takva vlast koja je donijela narodu nesreću mora da se ruši kako bi crnogorsko društvo i njeni građani opstali. Razvratni bogataši u redovima vlasti, mafije, kriminalaca, ubica danas gospodare Crnom Gorom jer su opljačkali sve državno i narodno a svo bogatstvo stekli pljačkom i kriminalom. U Crnoj Gori sve liči a navodno nije “sve je lažno:izvršna, zakonodavna i sudska vlast, školstvo, zdravstvo, privreda, reforme,samo je istina narodna tragedija, siromaštvo i obespravljenost”, kazao je Tošković.

To će se, siguran je on, promijeniti na potestima u nedjelju.

“Protesti iz dana u dan govore da desetine hiljada radnika koji su ostali bez posla i oni koji nemaju mogućnost da se zaposle, studenti, svršeni srednjoškolci, penzioneri jednom riječju sav siromašni narod ne može svojom bijedom življenja da plaća stotine miliona i desetine milijardi evra bogatstva režimske i mafijaške vlasti u Crnoj Gori. Zbog miliona i milijardi evra ruši nam se država, narod je u bijedi, izložen ekonomskom i moralnom genocidu nezabilježenog u Evropi i šire. Crnogorski narode, zar nije bruka i sramota sadašnjih generacija što šaku domaćih okupatora ne zbacimo sa leđa siromašnog naroda koji su samo oličenje privredne pljačke i društvenog uništenja države i naroda?”, pitao je Tošković

Radnička partija poručuje režimu da svako strpljenje radnika i građana ima svoj kraj.

“Pa ćemo biti svjedoci novih događaja da masovnim protestima kroz instituciju ulice sa koje je došla okupatorska vlast, jedino je moguće promijeniti tu vlast sa zlog prestola na kojem se nalazi. Narod traži spas da normalno živi i radi, da bez straha obnovi našu ekonomsko-socijalno spaljenu državu Crnu  Goru”, zaključio je Tošković

2 komentara

  1. Thanks , I have recently been searching for information about this topic for ages and yours is the best I’ve discovered till now. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com