Uhapšen Podgoričanin Dejan Ljucović (40): Popio pa lomio sjekirom po Zabjelu - Volim Podgoricu

Uhapšen Podgoričanin Dejan Ljucović (40): Popio pa lomio sjekirom po Zabjelu

Pod­go­ri­ča­nin De­jan Lju­co­vić (40) je u no­ći iz­me­đu pet­ka i su­bo­te po­lo­mio sta­kla na vi­še obje­ka­ta na Za­bje­lu, ali ni­je ni­šta otu­đio. Sa sje­ki­rom u ru­ci, on je u al­ko­ho­li­sa­nom sta­nju pre­šao vi­še od 500 me­ta­ra, a sta­kla je po­lo­mio na kla­di­o­ni­ci, Po­šti, na dva ki­o­ska i jed­nom fri­zer­skom sa­lo­nu. Na­kon do­ja­ve ne­kog od sta­na­ra, po­li­cij­ska pa­tro­la ga je li­ši­la slo­bo­de u ne­po­sred­noj bli­zi­ni ško­le „Vuk Ka­ra­džić“.
Pre­ma sa­zna­nji­ma Dana, on je pri­znao da je bio u al­ko­ho­li­sa­nom sta­nju, uz tvrd­nju da se je­di­no sje­ća da je uzeo sje­ki­ru i da je lo­mio sta­kla obje­ka­ta ko­ji su mu se na­šla na pu­tu.

Iz tih obje­ka­ta, ka­ko je tvr­dio, ni­šta ni­je od­nio, a na­kon pro­vje­re je utvr­đe­no da je go­vo­rio isti­nu.
–Po­la sa­ta iza po­no­ći, de­žur­na slu­žba je oba­vi­je­šte­na da je u bli­zi­ni ško­le „Vuk Ka­ra­džić” pri­mi­je­će­no li­ce sa sje­ki­rom. Po­li­cij­ske pa­tro­le ko­je su ra­ni­je obi­la­zi­le taj re­jon pri­mi­je­ti­le su da su po­lo­mlje­na sta­kla na Po­šti u Uli­ci 27. mart, kao i na ki­o­sku u toj uli­ci i na još jed­nom ki­o­sku u Uli­ci Ra­do­sa­va Bu­ri­ća. U pr­vi mah, či­ni­lo se da se ra­di­lo o kra­đa­ma, pa je oba­vljen uvi­đaj, rekli su u policiji.

Ta­ko­đe, pa­tro­la je pri­mi­je­ti­la da su sta­kla po­lo­mlje­na i na kla­di­o­ni­ci Me­ri­di­jan, kao i na fri­zer­skom sa­lo­nu „Vin­ka“, u ne­po­sred­noj bli­zi­ni go­re po­me­nu­tih obje­ka­ta.

–Ubr­zo je pro­na­đe­no li­ce sa sje­ki­rom, a na­kon iden­ti­fi­ka­ci­je je utvr­đe­no da je ri­ječ o De­ja­nu Lju­co­vi­ću, naveli su u po­li­ci­ji.
Lju­co­vić ni­je mo­gao da ob­ja­sni zbog če­ga je lo­mio sta­kla na po­me­nu­tim objek­ti­ma, a in­spek­to­ri­ma je re­kao da se ka­je.
O ovom in­ci­den­tu je oba­vi­je­šten i tu­ži­lac, ko­ji je na­lo­žio za­dr­ža­va­nje Lju­co­vi­ća dok se ne utvr­di da li je ri­ječ o pre­kr­ša­ju ili kri­vič­nom dje­lu.

 

(Izvor: Dan)

2 komentara

  1. Substantially, this publish is really the sweetest on this notable theme. I harmonise along with your conclusions and will thirstily seem ahead in your incoming updates. Stating thanks will not likely just be ample, for that phenomenal clarity with your writing. I will right grab your rss feed to stay informed of any updates. Admirable operate and considerably accomplishment with your enterprise dealings!  Please excuse my poor English as it’s not my very first tongue.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com