(VIDEO) Dobar rejting zagarantovan: One u Albaniji donose najvažnije vijesti iz svijeta i to oskudno odjevene - Volim Podgoricu

(VIDEO) Dobar rejting zagarantovan: One u Albaniji donose najvažnije vijesti iz svijeta i to oskudno odjevene

Albanska televizija “Zjarr”, u prevodu “vatra”, odlučila se za isprobani recept polugolih voditeljki kako bi povećala gledanost svojih emisija. I dok kod drugih oskudno odjevene voditeljke vode emisije zabavnog karaktera, “Zjarr” ih je postavio za voditeljski sto svojih vijesti.

Djevojke vijesti vode u sakoima (neki nivo profesionalizma valjda mora da se održi), ali ispod njih nemaju ništa. Najpoznatija među njima je 21-godišnja Enki Bracaj, koja u Tirani studira komunikaciju i odnose s medijima. Vijesti vodi i njena koleginica Eliona Pitarka, koja za sebe kaže da je živahna djevojka koja voli da bude okružena prijateljima i članovima porodice, a studira međunarodne odnose i mašta o karijeri glumice.

Tvrdi da joj je idol svaka žena koja se bori za ostvarenje svojih ciljeva i da nikada ne bi pozirala za neki muški časopis.

Treća voditeljka je Greta Hokshaj, koja vijesti ipak češće vodi zakopčana do grla. Izgleda da je shvatila da za nju nije ovakav način vođenja dnevnika.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com