AKCIJA SEDMICE u Nikić Digital-u: Graviranje po nevjerovatnim cijenama - Volim Podgoricu

AKCIJA SEDMICE u Nikić Digital-u: Graviranje po nevjerovatnim cijenama

Protekle sedmice smo u NIKIĆ DIGITAL izradili vizit kartice po najpovoljnijim cijenama u Crnoj Gori, a od juče su nam iz ove kompanije priredili novo prijatno iznenađenje.

Nova nedjeljna akcija je – graviranje, i to na jedinstvenom laseru u Crnoj Gori, koji može da uradi gotovo sve što zamislite, i na gotovo svim mogućim materijalima – na metalu, staklu, drvetu, kamenu koži, kartonu.

U Nikić Digatal-u kažu da se ova mašina najčešće koristi za izradu pečata, ino tabli i putokaza, inventarskih brojeva, obilježavanje u enterijerima i eksterijerima, izradu industrijskih tabli i natpisa, brendiranje promo materijala…

Međutim, ako želite i samo da ostavite svoj “potpis” na poklonu dragoj osobi, recimo mobilnom telefonu, upaljaču, kožnoj futroli, tabakeri… to će savršeno precizno biti urađeno u Nikić Digital-u.

NIKIĆ DIGITAL se nalazi u Bulevaru Ivana Crnojevića 107 (preko puta Stadiona), a ukoliko vam se ne šeta, sve informacije će vam dati ljubazno osoblje koje se javlja na brojeve telefona 020/664-104 i 067/664-104

graviranje1 graviranje2 graviranje3 graviranje4

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com