DETALJI TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE Mrtav pijan ubio ćerku - Volim Podgoricu

DETALJI TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE Mrtav pijan ubio ćerku

Vozač “jaguara” Predrag Marković (37) imao je 1,79 promila alkohola u krvi u trenutku kada je automobilom udario u drvo i tako usmrtio ćerku Anđelu (6), saznaje “Alo!”

Očevici ove nesreće kažu da je čovjek veoma brzo vozio automobil, ali da je i mjesto gde je sletio s puta crna tačka i da nije prvi put da tu ljudi ginu.

Tragedija se dogodila u srijedu uveče u Lazarevcu kada je Predrag „jaguarom“ izletio s puta i udario u hrast, usljed čega je poginula njegova šestogodišnja djevojčica. Njena reanimacija pokušana je u bolnici, ali je dijete izgubilo borbu za život. Selo priča da nije bila u auto-sjedištu i da bi joj možda ono spaslo život.

Marković se od povreda zadobijenih u sudaru, preloma butne i ključne kosti, oporavlja na VMA.
– Jedva da priča s osobljem o detaljima nesreće. Samo ponavlja da će se ubiti, da je živeo za nju i da ne može da oprosti sebi. Tvrdi da je bio umoran, ali nikada nam nije pomenuo da je taj dan i dobro pio. Šta god ga pitamo, kaže: „Kajem se“ – priča  sagovornikportala “Alo!” iz bolnice.

Anđela  bila vezana  za oca

Anđela bila vezana za oca, Foto: Facebook

I rođaci Predraga Markovića iz Kruševice se pitaju kako će on podnijeti gubitak znajući koliko mu je ćerka značila. Već ima jedan brak i djecu iza sebe, ali je živio sa šestogodišnjom ćerkom.

– Vodio ju je sa sobom gdje god bi išao. Tek je krenula u predškolsko i povremeno ju je čuvala tetka, Predragova sestra, dok je radio. On je sjekao i prodavao drva i snalazio se kako je umio. Vidio sam ga jutro prije nesreće. Vjerovatno je tog dana radio, otišao uveče da pokupi malu i krenuli su u Lazarevac. Čuo sam da je te večeri malo i popio. Nije trebalo ako je već vozio dijete – kaže Predragov rođak.

Nesrećna djevojčica sahranjena je na groblju krajem prošle nedelje. U policiju u Lazarevcu očekuje se da stigne izvještaj sa VMA jer je Predragu izvađena krv pri prijemu u bolnicu.

Od „jaguara“  ostao samo lim

Od „jaguara“ ostao samo lim , Foto: Oliver Bunić

Pozajmio „kola smrti“

Automobil „jaguar“ kojim je Marković izazvao udes nije bio u njegovom vlasništvu. Trebao je da skupi novac od prodaje drva u Kruševici kako bi isplatio vlasnika.

Bio i otac i majka

Otkako se razveo od supruge, Predrag je s Anđelom živeo u iznajmljenom stanu u siromašnom dijelu Lazarevca. Prije tri mjeseca, istekao mu je privremeni ugovor o radu potpisan s rudnikom „Kolubara“ prije dvije godine. Od tada Marković nema stalna primanja i snalazi se na razne načine. Anđelina majka živi i radi u Mađarskoj.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com