KC Gavroche: Veče stand up komedije 30. septembra - Volim Podgoricu

KC Gavroche: Veče stand up komedije 30. septembra

U srijedu 30. septembra u 22 sata po drugi put u Kulturnom centru Gavroche nastupiće najpoznatiji bosansko-hercegovački stand up komičar Marko Puljiz.

Nakon uspješnog nastupa krajem jula, podgorička publika je tražila reprizu njegovog najboljeg materijala. Ono što nas je posebno nasmijalo je iskustvo života u Crnoj Gori i razbijanje predrasuda o Crnogorcima kroz prizmu tipičnog Bosanca. Ovim putem gosti će uživati i u nastupima domaćih predstavnika crnogorske stand up scene.

Puljiz je predstavnik nove škole sarajevskog humora. Svoja iskustva odrastanja, života u radničkom naselju bez nade, izbjeglištva u Crnoj Gori i života u poslijeratnoj BiH pretočiće u sat i kusur smijeha u svoju komediju „Ja ništa nisam rekao, samo kažem!“. Njegov je humor „halal“ ili „košer“ čist i bez psovki i vrijeđanja, i uspješan je dokaz da dobar humor može proći i bez vulgarnosti.

Zbog velikog interesovanja, a ograničenog broja mjesta za veče Stanp Up komedije obavezna je REZERVACIJA. Vaše mjesto možete rezervisati na mail [email protected] ili pozivom na broj telefona 067/359-530.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com