Na Skadarskom jezeru proslavljen Svjetski dan turizma: Pogledajte kako je bilo! (FOTO) - Volim Podgoricu

Na Skadarskom jezeru proslavljen Svjetski dan turizma: Pogledajte kako je bilo! (FOTO)

Restoran “Plantaža” na Skadarskom jezeru danas je bio mjesto druženja  i promocije novi ruta u čast obilježavanja 27. septembra, Svejteskog dana turizma, a u organizacaiji Turističke organizacije Podgorice i Unije poslodavaca.

Podgoričke “Plantaže” su bile domaćin brojnim novinarima, turističkim radnicima i vlasnicima preduzeća koje se bave turizmom, a uz ribu i novo vino “Plantaža” Pro Anima, smišljale su se nove aktivnosti i sadržaji koji bi mogli afirmisati Podgoricu kao turističku destinaciju.

Kajakaši Kajakaškog kluba “Morača” provozali su goste po jezeru, a neki su se, bogme, i sami odvažili, na ovaj poduhvat.

Tamara Radusinović, PR Turističke organizacije Podgorica zahvalila je Uniji poslodavaca Crne Gore na ovom projektu koji je značajno doprinio turističkoj ponudi grada.

-Svi zajedno treba da radimo na izgradnji kulturnog i turističkog identiteta Glavnog grada, smatra Snežana Burzan, direktorica Kulturno informativnog centra “Budo Tomović” koji uskoro slavi 50 godina postojanja.

Kajakaški klub “Morača” koji je u poslednjih 18 mjeseci osvojio preko 100 medalja na međunarodnim takmičenjima i ovoka puta je pokazao da je s razlogom našao značajno mjesto u kratkom filmu kojim je Podgorica predstavljena nedavno u Milanu.

Pogledajte kako je danas bilo:

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com