DOŠAO JE I TAJ DAN: U 18,00 počinje protest, evo šta će se desiti poslije! - Volim Podgoricu

DOŠAO JE I TAJ DAN: U 18,00 počinje protest, evo šta će se desiti poslije!

U Podgorici će danas u 18 sati preko puta crnogorske Skupštine početi protesti Demokratskog frontakoji bi, prema najavi orgaizatora, trebalo da da traju sve  dok ne “padne” aktuelna Vlada.
Cilj je formiranja prelazne vlade i organizovanje fer izbora.

Ispred zgrade crnogorskog parlamenta postavljena je bina, kao i zaštitna ograda. Bina će biti postavljenja do 3. oktobra.

Iz policije su upozorili da imaju informacije da bi moglo doći do napada na policiju i nereda, dok su organizatori uzvratili da je to širenje panike te da na protest dolaze sa svojim porodicama.

Službe gradskog “Zelenila” ukolonile su drvena sjedišta sa kluba u parku, na kojima su ostalai ekseri i šarafi, što je izazavalo nevjericu i ogorčenje među organizatorima.

Prostest će obezbijeđivati više stotina policajaca, a nekoliko ulica i bulevara će biti zatvoreno. Policija će snimati protest već od 17,00 časova.

Funkcioner DF-a Andrija Mandić ubijeđen je da će doći do pada Vlade. On je rekao da poslije ovih protesta “više ništa neće biti isto”. Po njegovim rijećima, upravo su na ovaj način, upornim okupljanjem i protestima naroda, pali brojni nedoemokratski režimi.

DF je otvorio žiro račun za donacije građana, na koji u narednih nekoliko dana očekuju priliv od oko 20.000 eura, koliko im je kažu potrebno u tom periodu.

Šta će se desiti nakon što se potroše donacije građana,  do kada će, i koliko će funckionera Demkratskog fronta i građana koji ih podržavaju, spavati ispred Skupštine, te da li će to “slomiti” režim Mila Đukanovića, preostaje nam da sačekamo i vidimo.

PODGORICA: Evo koje će ulice biti zatvorene zbog protesta u nedjelju!

2 komentara

  1. jasno je što slijedi za koji dan…potpuno gašenje DF i sanacija štete koju će ti primitivci sa svojim pristalicama napraviti

  2. Da neće Andrija da mu donose Bureke ka i onda kad je štrajkova glađu, a dva puta dnevno mu donosili bureke, da siromah slučajno ne ugine…..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com