Veliki peh: Jovetić ne igra protiv Austrije i Rusije - Volim Podgoricu

Veliki peh: Jovetić ne igra protiv Austrije i Rusije

Povreda Stevana Jovetića na zagrijavanju uoči duela Intera i Fiorentine sigurno će ga odvojiti od terena za susret sljedećeg kola protiv Sampdorije, a neizvjesno je hoće li igrati u derbiju sa Juventusom 18. oktobra.

“Nema šanse da se Jovetić oporavi za susret sa Sampdorijom. Očekujem ga u timu poslije pauze”, rekao je trener “neroazura” Roberto Manćini.

Problem je za nas veći jer će Crna Gora u međuvremenu, 9. i 12. oktobra protiv Austrije i Rusije odigrati posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Jovetić je bio naš najbolji igrač u prethodnim duelima sa Lihtenštajnom i Moldavijom, a od povratka u Inter igra konstantno dobro.

Uz to, “sokolovi” još imaju teoretske šanse za plasman u baraž za odlazak na kontinentalni šampionat.

Međutim, nažalost sinoć tokom pripreme za duel sa Fiorentinom, Stevan je povrijedio butni mišić lijeve noge i nije mogao da pomogne saigračima, koji su pretrpjeli ubjedljiv poraz od “viole” (4:1).

Jovetić je u startnih pet pobjeda Intera dao tri gola, a direktno je pogocima riješio duele protiv Atalante i Karpija.

(cdm.me)

2 komentara

  1. There are some interesting points at some point on this page but I do not know if these people center to heart. There is some validity but I most certainly will take hold opinion until I consider it further. Great post , thanks therefore we want a lot more! Included with FeedBurner also

  2. While the film may be intriguing on the surface, the final verdict is that the film is lacking the depth of the films it may remind you of but may still be worth a look if you’re a fan of R-rated action comedies.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com