Radulović: Jedno od bornih vozila koja su na ulicama se zapalilo i zamalo povrijedilo policajce - Volim Podgoricu

Radulović: Jedno od bornih vozila koja su na ulicama se zapalilo i zamalo povrijedilo policajce

Potpredsjednik PZP-a i crnogorskog parlamenta Branko Radulović pozvao je Vladu da drastično smanji broj policajaca koji obezbjeđuju protest i ukloni borna kola koja su postavljena kod Ministarstva vanjskih poslova i na početku Njegoševe ulice.

On je rekao da se sinoć jedno od tih vozila zapalilo i da je ugrozilo policajce. “Ali oni su kvalitetno djelovali” rekao je Radulović.

Kako je “Vijestima” rečeno iz borbenog vozila je sinoć iznenada počeo da kulja dim, ali su prisutni policajci uspjeli da spriječe veći požar.

Upitan kako komentariše poruke šefa parlamenta Ranka Kriovkapića da je protest građanski ali da poslanici treba da se vrate u parlament, Radulović je rekao da bi i on zvao da se vrate u parlament “jer u njemu nema najboljih poslanika i najboljeg potpredsjednika”.

Radulović je rekao i da će se Krivokapić, kada se odluči o pozivu za NATO pridružiti demonstrantima.

Komentarišući izostanak odgovora Vlade na zahtjeve sa protesta, Radulović je rekao da i izostanak odgovora dosta toga govori.

“Da je protest stvarno doživio fijasko onako kako su oni govorili dobili bismo odgovor iste sekunde” rekao je Radulović i pozvao medije bliske vlasti da prestanu sa spinovima o broju učesnika na protestu.

U kampu demonstranata danas je organizovan turnir u šahu pod nazivom “Matirajmo kralja”, a žene DF-a će u 16 časova održati performans ispred televizije “Pink”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com