(VIDEO)Razmažena bogatašica GAĐALA prodavačicu NOVCEM! - Volim Podgoricu

(VIDEO)Razmažena bogatašica GAĐALA prodavačicu NOVCEM!

“Kako to misliš da ne mogu da kupim nakit? Mogu da kupim cijelu ulicu. Znaš li ti ko je moj otac?”***, urlala je bogata Kineskinja, a potom iz torbe izvukla novac kojim je gađala prodavačicu.

Nije neobično da se bogatašice ponašaju bahato. Još manje je neobično kad se tako ponašaju bogataške ćerke ili ljubavnice. Ali to što je priredila ova kineskinja prodavačici u jednoj zlatari je zaista nečuveno. To ni Paris Hilton ni Britni Spris u “najboljim danima” nijesu izvele – gađala je svežnjem novčanica, i to pozamašnim.

Jedna kineska bogatašica potpuno je izgubila kontrolu te je počela novcem gađati radnicu zlatare, nakon što je ova iznervirala.

Incident se dogodio u gradu Handan na sjevero-istoku Kine, a mlada žena razbjesnjela se na prodavačicu i počela da je vrijeđa.

“Kako to misliš da ne mogu da kupim nakit? Kakva je ovo prodavanica? Mogu da kupim cijelu ulicu. Znaš li ti ko je moj otac?”, vikala je bogata Kineskinja, a potom iz torbe izvukla novac kojim je gađala prodavačicu.

Na snimku se vidi da je dalje divljanje prekinula druga djevojka koja joj je rekla da se smiri.

Nakon incidenta razmažena bogatašica rekla je da je prodavačica u zlatari iznervirala jer joj nije dopustila da pogleda jednu narukvicu.

Snimak je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama, pa je na kineskom ekvivalentu YouTubea, Youkouu, pogledana 270.000 puta za nekoliko dana. Dok jedni osuđuju potez nepoznate bogatašice, drugi sumnjaju da je snimka marketinški trik zlatare.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com