NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA BEBE - Volim Podgoricu

NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA BEBE

Na saslušanju nije mogla da priča o smrti ćerke, navodeći da se nalazi u teškom stanju i da je pod ljekovima. Njoj je određen pritvor do 30 dana i smještena je u bolnici Okružnog zatvora u Beogradu.

Prve prepostavke ukazuju da je beba ugušena i stavljena u najlonsku kesu, pa ostavljena u kanti za đubre na tersi: Međutim, istragom još nije ništa definitivno utvrđeno jer je tijelo bebe bilo u fazi truljenja, zbog čega su zatražene dodatne analize. Čekaju se rezultati toksikološkog vještačenja za dijete i majku, nakon čega će biti poznat uzrok smrti male Anje.

Kako saznajemo od Tanjinih prijatelja, ona je bila ogorčena na muža, švajcarskog državljanina izraelskog porijekla Plasida M. (56), jer je izlazio po kafanama u Svilajncu, pa je ona smatrala da je bila prepuštena samoj sebi. Navodno ga je optuživala i za preljubu sa mlađim djevojkama, a prilikom izlaska u kafane dešavalo se da popije i napravi crkus, prebacujući mužu da flertuje.

– Pričala mi je da nije volio da dolaze komšije i da ima kontakt sa njima i da im je govorio da je ona luda i da treba da ide na liječenje. Voljela je njegovog sina iz prvog braka, koga je poslao u inostranstvo. Osjetio sam to u njenom glasu, kao i strah. Rekla mi je da ide kod majke u Beograd, da promijeni sredinu i sa nekim da popriča. Čak je govorila da i ćerka iz prvog braka uskoro treba da pređe kod nje i da će i nju dobiti na sudu. Spominjala je advokate. Znala je da popije u kafani i da se tako opusti i veseli. Ne znam da šta se to desilo. Znam da je bila dobra majka, a meni užasna situacija ne izlazi iz glave – ispričao je za „Alo!“ Tanjin prijatelj iz Svilajnca.

Tanjin suprug Plasid M. nije želio da ništa komentariše, tvrdeći da su mediji iznijeli niz neistina o svemu, a zatim uz psovku prekinuo vezu.

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com