DANILO POPOVIĆ prodaje vilu na Marezi, cijena NEVJEROVATNIH 2.000.000 EURA! - Volim Podgoricu

DANILO POPOVIĆ prodaje vilu na Marezi, cijena NEVJEROVATNIH 2.000.000 EURA!

Dugogodišnji sindikalac, aktuelni predsjednik Crnogorskog fonda za solidarnu stambenu izgradnju CFSSI Danilo Popović prodaje luksuznu vilu i imanje na Marezi kod Podgorice, čija je vrijednost procijenjena na čak 2.000.000 eura, a koji se vode na njegovog sina Petra, pišu današnji štampani mediji.

Velelepni objekat i imanje su vlasništvo Popovićevog sina Petra, što je potvrdio i čelnik CFSSI-ja. Popović je u izjavi za Dan kazao kako je tačno da prodaje kuću koja se vodi na njegovog sina kao i da to čini zbog porodičnih kredita i dugova koje ima. On tvrdi da kuća ne vrijedi dva miliona i da je u pitanju mnogo niža cijena.

Nije tačno da kuća vrijedi dva miliona, i laže ko god kaže da je tako. To je neko namjerno stavio. Niko je nije cijenio“, rekao je Popović medijima.

On navodi da kuću ne bi prodavao da mu nije dugovanja od oko milion eura i ističe da bi je prodao za 800.000 eura.

„Ako mi ko donese 700.000 do 800.000 eura, sjutra ću mu je dati“, izjavio je Popović.

Popović kaže da se „ne radi ni o kakvoj luksuznoj kući već o skromnom domu“.

Ipak, u oglasu za prodaju imovine navedeno je da je imanje kao „država u državi”. Naglašeno je da se nekretnina nalazi u izdvojenom i mirnom dijelu grada, naselju Mareza, na oko pet kilometara od centra Podgorice. Imanje je, kako piše, smješteno iznad vodoizvorišta Mareza.

„Imanje se prostire na oko 5.300 metara kvadratnih i kompletno je ograđeno zidanim kamenim visine i do šest metara, koji je ambijentalno uklopljen da se skoro i ne primjećuje, a ipak stvara opuštajuću privatnost i mir. Na imanju se nalaze dva stambena objekta ukupne površine 500 metara kvadratnih, bazen dubine 2,5 metra, širine tri i dužine 12 metara“, piše u oglasu.

Dalje se navodi da u donjem dijelu imanja postoji veliki ravan prosgor namijenjen za teniski teren, sa pratećim sadržajima, tj. svlačionica, kupatilo, teretana i mala kuhinja, tehnička prostorija ukopana ispod zemlje, u kojoj se nalazi postrojenje strujnog agregata velike jačine koje u slučaju nestanka električne energije napaja kompletno imanje na svim nivoima.

„Ima i sopstveni izvor, tj. bunar u kom je vodostaj uvijek iznad 54 metra odakle se napaja kompletno imanje i koristi voda za punjenje bazena, kao i za nalijevanje zelenih površina. Imanje je kaskadno sa prelijepim botaničkim kulturama, i pogledom koji odmara dušu. Zasađene su apsolutno sve vrste voćki koje mogu uspijevati na našim prostorima. Jednom riječju, to je kao „država u državi”. Vlasništvo je jedan kroz jedan“, navedeno je u oglasu.

Kuća je izgrađena 2005. godine, ima četiri sobe i tri kupatila. U oglasu je navedeno da je namještena.

Prema podacima iz Popovićevog imovinskog kartona za 2005. godinu, na njegovog sina Petra i tada se vodila parcela na Marezi od 500 kvadrata. Popović je i tada bio u CFSSI i u to vrijeme nije imao nikakvu imovinu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com