NEDA UKRADEN O MORBIDNOM SELFIJU SA USNIJOM: Evo šta je pjevačica rekla o skandalu! - Volim Podgoricu

NEDA UKRADEN O MORBIDNOM SELFIJU SA USNIJOM: Evo šta je pjevačica rekla o skandalu!

Pjevačica se pokajala što je na društvenim mrežama objavila neprikladnu fotografiju sa preminulom koleginicom

Neda Ukraden je objavila selfi sa Usnijom Redžepovom, koja je 1. oktobra izgubila bitku s rakom pluća, dok bespomoćno leži u bolesničkoj postelji.

OVO JE DNO DNA! Neda Ukraden pravi selfi kraj umiruće Usnije Redžepove

Pjevačica je ovu fotografiju napravila nekoliko dana prije smrti kraljice južnog melosa i time izazvala lavinu negativnih komentara. Zamjereno joj je što nasmijana i našminkana pozira pored žene na samrti, a naročito što je, kako stoji u mnogim komentarima na društvenim mrežama, Usnijinu tešku situaciju iskoristila za lični marketing.

Foto: Damir DervišagićFoto: Damir Dervišagić
Srpski mediji su pozvali Nedu da komentariše ovu fotografiju, a evo šta je poslala u saopštenju Kuriru:

“Žao mi je zbog fotografije koja je naišla na osudu. Bila sam 40 godina prijateljica i koleginica s pokojnom Usnijom i među poslednjima sam je vidjela živu. Dok se ona godinama borila s bolešcu i s raznim porodičnim problemima, nisam primijetila nikog od medija ni dušebrižnika da su joj pomogli.

Mnogi su me zvali da se slikam pored nje u bolnici, nisam htjela, a ni mogla s gomilom pozera i lažnih prijatelja tada da je posjetim, nego sam željela sama i u miru da se ispričam s namučenom ženom, da je ohrabrim i dam podršku da izdrži.
Jedino sam tu našu zajedničku  fotografiju imala tada u telefonu i u tom poslednjem pozdravu na Tviteru željela sam da se oprostim od nje. Ako sam bilo koga tom fotografijom uvrijedila, veoma se izvinjavam”, napisala je Neda Ukraden.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com