Putevi nastavljaju radove na gradskim saobraćajnicama - Volim Podgoricu

Putevi nastavljaju radove na gradskim saobraćajnicama

U toku prethodne nedjelje,  preduzeće „Putevi” Podgorica, završili su radove na asfaltiranju saobraćajnica  u Vranićima, krakovima Ulice Đura Čagorovića, Kraljice Jakvinte, kao i na Veljem brdu, saopšteno je iz Pg Biroa.

U tom periodu sanirane su i udarne rupe u Evropskoj ulici, ulici kod Hrama Hristovog vaskrsenja, i na putnom pravcu Korita-Zatrijebač.

Posječeno je šiblje i drugo rastinje na putnom pravcu Gradac-Progonovići-Orasi, i izrađeni su prelazi i prilazi za lica smanjene pokretljivosti i lica sa invaliditetom, na raskrsnici Bulevara Ivana Crnojevića i Njegoševe ulice. Ugrađeni su i usporivači brzine na Bulevaru Radoja Dakića kod Delte,  kao i zaštitno-ukrasni stubići na mostu Union Bridge.

Takođe, obavljene su i hitne intervencije na području Glavnog grada.

“U narednom periodu, izvodiće se radovi na mašinskoj ugradnji asfalta u MZ Tološi – Vranići, sanaciji udarnih rupa u Ceklinskoj i Beogradskoj ulici, u Berima i Ponarima, izradi upojnog bunara u MZ 13. jul, pripremi kolovoza za izvođenje asfalterskih radova u MZ 13. jul, sječi šiblja i drugog rastinja na starom putu Podgorica – Danilovgrad, kao i na izradi prelaza i prilaza za lica smanjene pokretljivosti i lica sa invaliditetom na području Glavnog grada”, navodi se u saopštenju.

U zavisnosti od potreba, izvodiće se i hitne intervencije na području Glavnog grada.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com