Tom Džouns nakon 58 godina braka: To više nije žena u koju sam se zaljubio! - Volim Podgoricu

Tom Džouns nakon 58 godina braka: To više nije žena u koju sam se zaljubio!

Proslavljeni pjevač je u intervjuu za jedan američki magazin iskreno progovorio o depresiji sa kojom se njegova supruga bori već decenijama.

Sedamdesetpetogodišnji pjevač Tom Džouns otvorio je dušu za Sunday Times Magazine, za koji je prvi put progovorio o depresiji sa kojom se njegova supruga Linda (75) bori još od srednje škole.

“Linda je moja jedina i najveća ljubav, iako više nije ona ista žena u koju sam se zaljubio. Izgubila je sjaj u očima koji mi najviše nedostaje”, kaže Tom.

“Zatvorila se u četiri zida i ne osjeća se dobro kada mora da izađe. Prije neki dan nam je u gostima bio Robi Vilijams, ali ona je ostala sama u sobi. Nije htjela da dođe ni da se pozdravi. Depresija ju je uništila”, izjavio je legendarni muzičar koji je sa Lindom u braku već 58 godina.

(Stil)

2 komentara

  1. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely will i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve hit the nail to the head. Your idea is outstanding; the catch is an issue that inadequate consumers are speaking intelligently about. I am very happy i always stumbled across this around my search for some thing about it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com