DEMOS poručuje SD-u: Partije sateliti ne zaslužuju javnu komunikaciju - Volim Podgoricu

DEMOS poručuje SD-u: Partije sateliti ne zaslužuju javnu komunikaciju

Domaća javnost dobro zna naš javni stav da je Ranko Krivokapić kao činilac vlasti politički protivnik opozicionog DEMOS-a. Taj naš jedino mogući stav nas nikada neće dovesti do formulacija koje kočijaškim rečnikom Socijaldemokrate opisuju istog Krivokapića, svog dojučerašnjeg predsjednika. Nastojaćemo da ovoj satelit partiji čiji je profil dodatno ofiran i njihovim smiješnim napadom na DEMOS ubuduće ne odgovaramo, pa ni onda kada budemo pouzdano znali da su saopštenje napisali sami, poručuju u DEMOS-u.

Prema njihovim riječima, ostaje nejasno da li je jučerašnje smušeno saopštenje Socijaldemokrata stvarno inicirano kod njih ili su ga samo potpisali.

“Povodom argumentovanog osvrta našeg predsjednika na poslednje Đukanovićeve stavove i zloupotrebe širokog spektra, uključujući i aferu “Snimak”, javio se SD koji shodno svom značaju nije ni tretiran u analizi predsjednika DEMOS-a. Zabuni koja je partija stvarno pisala pomenuto saopštenje dodatno doprinosi pominjanje, i to sa zgražavanjem, 90. godine i Slobodana Miloševića što najčešće čini sadašnja i tadašnja partija na vlasti. Istina, i predsjednik SD Ivan Brajović je tada kao nezavršeni student sa ulice našao prvo zaposlenje postajući visoki funkcioner – potpredsjednik Skupštine. Ostavićemo psiholozima i antropolozima da objasne ovu potrebu osoba i partija da se vraćaju odakle su krenuli bezočno denuncirajući druge za vrijeme svojih nedjela”, kazali su u DEMOS-u.

Poručuju da ne žele javno da komuniciraju sa Socijaldemokratama.

“Pored bljutave demostracije svog satelitskog karaktera kojim napadno brani Mila Đukanovića od DEMOS-a, SD je i u saopštenju pokazao svoj politički nivo i duhovne afinitete, pa im je nečiji uličarsko – đilkoški nastup nedostojan komentara takođe bio inspiracija za političku elaboraciju. Mučan i jalov je bio napor sastavljača saopštenje SD u kojem je Ranko Krivokapić predstavljen kao saveznik DEMOS-a. Činjenice govore da sastavljači pomenutog saopštenja zajedno sa Krivokapićem čine vladinu koaliciju, da tamo grozničavo drže podijeljeni plijen. I to po visoku cijenu, ne samo institucionalnog haosa. Sve to praćeno međusobnim optužbama – ko je više od njih ekonomski opljačkao i devastirao ovu zemlju”, ističu u Demos-u.

Inače, dodaju oni, domaća javnost dobro zna njihov javni stav da je Ranko Krivokapić kao činilac vlasti politički protivnik opozicionog DEMOS-a.

“Taj naš jedino mogući stav nas nikada neće dovesti do formulacija koje kočijaškim rečnikom SD opisuju istog Krivokapića, svog dojučerašnjeg predsjednika. Nastojaćemo da ovoj satelit partiji čiji je profil dodatno ofiran i njihovim smiješnim napadom na DEMOS ubuduće ne odgovaramo, pa ni onda kada budemo pouzdano znali da su saopštenje napisali sami”, poručuju u DEMOS-u.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com