MONSTRUOZNO: Sin PRETUKAO MAJKU, PREREZAO JOJ VRAT i ostavio je da leži u krvi na ulici! - Volim Podgoricu

MONSTRUOZNO: Sin PRETUKAO MAJKU, PREREZAO JOJ VRAT i ostavio je da leži u krvi na ulici!

Žena (52) pronađena je noćas u teškom stanju – pretučena i sa prerezanim vratom u beogradskom naselju Cerak. Nju su u ulici Vidikovački venac u polusvjesnom stanju, oblivenu krvlju, na pločniku pronašli prolaznici, saznaje Telegraf.rs!

Ekipa Hitne pomoći odvezla je nesrećnu ženu na VMA na reanimaciju. Ona je hitno operisana i ljekari se bore za njen život.

Pretražujuci teren gdje je povrijeđena žena pronađena policija je na obližnjoj livadi pronašla tragove krvi.

Prema nezvaničnim saznanjima sumnja se da je žrtva tu napadnuta, a brojne povrede po tijelu ukazuju da se borila sa napadačem. Pretpostavlja se i da se, iako teško povrijeđena, doteturala do puta, kako bi potražila pomoć.

Žrtva monstruoznog napada živi nedaleko od mjesta gdje je povređena. Policija je brzo reagovala i uhapsila žrtvinog sina zbog pokušaja ubistva.

Sin ima 27 godina i kako Telegraf saznaje priznao je djelo. Ispituje se eventualna umiješanost njegovog oca, odnosno supruga nesrećne žene.

 

1 komentar

  1. Thank you for another great post. Where else may anyone get that type of information in such an ideal manner of writing? I have a presentation next week, and I am at the search for such info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com