POLICIJA NEĆE UKLANJATI BINU I ŠATORE! - Volim Podgoricu

POLICIJA NEĆE UKLANJATI BINU I ŠATORE!

Ministarstvo unutrašnjih poslova odbilo je zbog, kako su kazali, neblagovremenosti i nepotpunosti, zahtjev Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada za pružanje asistencije za uklanjanje bine i šatora sa Bulevara Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

“Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Opštine Podgorica je 7. oktobra 2015. godine Upravi policije MUP-a podnio zahtjev za pružanje asistencije. Zahtjev je odbijen usljed neblagovremenosti i nepotpunosti”, saopšteno je iz MUP-a radiju Antena M.

Juče ujutro je istekao rok kojim je Komunalna inspekcija Glavnog grada naložila Demokratskom frontu DF, da ukloni binu i šatore sa Bulevara Svetog Petra Cetinjskog kod zgrade crnogorskog parlamenta ali su se organizatori protesta oglušili o zahtjev nadležnih gradskih službi i ponovili da neće postupiti po rješenju koje je donio Glavni grad.

Nakon što organizatori protesta nijesu uklonili binu i šatore sa Bulevara Svetog Petra Cetinjskog u predviđenom roku, komunalni inspektor je preduzeo dalje mjere i radnje u cilju sprovođenja izdatog rješenja i tražio asistenciju pripadnika Uprave policije.

Kako se navodi u saopštenju Glavnog grada, komunalni inspektor Glavnog grada je shodno izdatom rješenu o uklanjanju objekata sa Bulevara juče je obavio inspekcijski nadzor i konstatovao da organizatori skupa nijesu postupili po rješenju.

Iz DF-a su poručili da ih sa Bulevara niko neće pomjeriti.

Na Bulevaru Svetog petra Cetinjskog od 27. septembra traju protesti DF-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com