(VIDEO)Desetogodišnje dijete prijeti da će ubiti Obamu! - Volim Podgoricu

(VIDEO)Desetogodišnje dijete prijeti da će ubiti Obamu!

Desetogodišnje dijete obučeno u uniformu i u prijetećem borbenom stavu, naoružano raketnom granatom zaprijetilo je da će ubiti američkog predsjednika Baraka Obama u najnovijem video spotu koje je objavila Islamska država (IS), prenijeli su danas američki mediji.

“Probudite se iz sna i platite džizdžah (vjerski porez) u pokoravanju preij nego što mačevi kalifata stignu do vas i odsijeku vašu poganu glavu”, navelo je desetogodišnje dijete obučeno u vojnu uniformu u borbenom stavu, raširenih nogu sa jednim podignutim prstom na desnoj ruci i granatom u drugoj.

Dječak je rekao da je Obama “pas Rima” u smislu sluga Vatikana, osvrnuvši se na američke intervencije u Siriji i Iraku.

“Ukoliko mislite da će vaši vojnici ući u zemlju kalifata i zagaditi je svojim đubretom, onda sanjate”, naveo je jedan od takozvanih “mladunaca kalifata” u spotu koji je na internetu objavio britanski Dejli meil.

Video spot se završava sekvencom u kojoj se vidi motorni čamac koji se kreće preko vode, pa je ostalo nejasno da li je poruka IS da džihadisti prelaze okean, ili mogućnost da se ekstremisti infiltriraju u Evropu, među talasom izbjeglica koji bježe iz Sirije.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3262979/We-cut-filthy-head-Child-ISIS-jihadi-taunts-Dog-Rome-Obama-submit-Caliphate-die-direct-video-threat.html?ito=embedded

1 komentar

  1. The the next time Someone said a weblog, Hopefully that it doesnt disappoint me approximately this place. After all, Yes, it was my substitute for read, but I just thought youd have something intriguing to say. All I hear is a handful of whining about something you could fix in case you werent too busy interested in attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com