Profesionalni lopov dao kompliment policiji:”Nikad nijesam brže pao” - Volim Podgoricu

Profesionalni lopov dao kompliment policiji:”Nikad nijesam brže pao”

“Nikad nijesam brže pao”, ovim riječima se obratio niškim policajcima Radomir P. (57) koji je uhapšen samo dan nakon što je obio četiri stana i odnio zlatni, srebrni nakit i gotovinu ukupne vrijednosti od oko 100.000 dinara.

Da je kompliment više nego zaslužen svjedoči činjenica da Radomir u svom kriminalnom dosijeu ima više od dvije stotine krivičnih prijava zbog teških krađa, te da je iz zatvora u Zabeli, gdje je izdržavao četvorogodišnju zatvorsku kaznu, izašao prije samo dva mjeseca.

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave,osumnjičeni je 7. oktobra koristeći specijalizovan alat obio ulazna vrata četiri porodična stana.

Iz jednog stana je odnio nakit vrijedan 40.000 dinara i četiri hiljade gotovine, a iz drugog zlato i srebro vrijedno 55.000 dinara, dok u druga dva nije pronašao ništa vrijedno krađe. Dio nakita je pronađen i biće vraćen vlasnicima.

Radomir je prijavljen na području Loznice, a uhapšen je u Velikoj Plani. Tokom svoje tridesetpetogodišnje kriminalne karijere krao je na području čitave Srbije, a posljednji put na robiji je završio po krivičnoj prijavi Policijske uprave u Šapcu. Očekuje se da će njegovim hapšenjem biti rasvijetljena i druga krivična djela počinjena širom države.

Niška policija je saopštila da će osumnjičeni za tešku krađu sa krivičnom prijavom biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

(telegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com