Dva mladića poginula u čeonom sudaru - Volim Podgoricu

Dva mladića poginula u čeonom sudaru

Dvadesetčetvorogodišnji Milo Marsenić  i dvije godine mlađi Momir Vučević, poginuli su juče u direktnom sudaru koji se dogodio  u mjestu Vinicka, na regionalnom putu Berane – Andrijevica.

“Vijestima” je u policiji nezvanično rečeno da se još utvrđuju razlozi zbog kojih je došlo do čeonog sudara na dionici puta na kojoj nema oštrih krivina i koja je dobre preglednosti i vidljivosti.

„Marsenić je podlegao na mjestu nesreće, dok je Vučinić kasnije podlegao povredama na Hirurškom odjeljenju beranske Opšte bolnice, gdje su ljekari uzalud pokušavali da mu spase život“,  kazao je sagovornik iz policije.

Prema njegovim riječima, stradali nijesu imali alkohola u krvi.

Oni su  važili  za vrlo primjerene i čestite momke.

„Milo je dan ranije došao iz Budve, gdje je privremeno radio, da bi se pridružio porodičnom veselju, odnosno svadbi rođaka. Ujutru je pozajmio auto da oposli nešto, ali eto, sudbina je tako namjestila da se Marsenići umjesto veselja zaviju u crno“,  ispričao jenovinaru “Vijesti”  jedan od članova  šire porodice.

U Andrijevici i Beranama i za Vučevića imaju samo lijepe riječi.

Kažu da je bio izuzetno vrijedan i da je radio u pekari u Andrijevici, odakle je kobog jutra krenuo da razvozi hljeb. Pomagao je u izdržavanju mnogočlane familije.

Mladići koji su stradali u  nesreći, bili su sami u vozilima “reno senik” (BD TX 203), odnosno kombiju mercedes (AN AB 733).

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com