Kineski multimedijalni performans “Most prijateljstva” u KIC-u 19. oktobra - Volim Podgoricu

Kineski multimedijalni performans “Most prijateljstva” u KIC-u 19. oktobra

Multimedijalni performans umjetničkog ansmabla iz Kine pod nazivom “Most prijateljstva” biće priređen u organizaciji Kulturno – informativnog centra ,,Budo Tomović” i Instituta Konfučije u Crnoj Gori u poneđeljak, 19.oktobra, u Velikoj sali KIC-a, sa početkom u 19 časova.

Performans “Most prijateljstva” će približiti duh i tradiciju ovog drevnog naroda kroz tradicionalne i savremene igre, orkestarsku muziku, solističke nastupe vokalnih i instrumentalnih izvođača, operu i projekciju filma. Kroz ples i pjesmu, spajaju se prošlost i budućnost, a evociraju se i uspomene na značajne trenutke iz kineske istorije.

Koreografije dopunjuju raskošni kostimi i scenografija, uz upotrebu tradicionalnih kineskih muzičkih instrumenata kao što su šeng, bambusova lauta, pipa i citra. Kineska umjetnička trupa nastupiće u okviru balkanske turneje, a na sceni će se naći više od 50 umjetnika koji će se predstaviti crnogorskoj publici nastupom osmišljenim u vidu trinaest tematski različitih tačaka.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti svakog radnog dana na biletarnici KIC-a po cijeni od 1 eura, a za rezervaciju možete pozvati broj 020 664 237. Prihod od ulaznica Institut Konfučije dodijeliće KIC-u, što će biti prvi rođendanski poklon KIC-u! 

2 komentara

  1. Fairly uncommon. Is likely to appreciate it for people who include community forums or anything, internet site theme . a tones way for the client to communicate. Excellent job..

  2. Nice post. I learn something tougher on different blogs everyday. It will always be stimulating to study content off their writers and exercise a specific thing from their store. I’d would prefer to use some with all the content in my blog regardless of whether you don’t mind. Natually I’ll provide a link for your web weblog. Thank you for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com