KRISTIJANU SAD NEMA NAZAD: Maja otkrila sve seks afere na Farmi! - Volim Podgoricu

KRISTIJANU SAD NEMA NAZAD: Maja otkrila sve seks afere na Farmi!

Maja Nikolić je potvrdila priču Jelene Krunić nakon izlaska sa Farme i otkrila, da joj se Jelena Milošević povjerila i priznala da je jedne noći na imanju, imala seks s Kristijanom Golubovićem.

Maja Nikolić i Ivan Gavrilović, koji su trenutno u izolaciji na imanju Lisović, ogovarali su balerinu Jelenu Milošević i otkrila da je imala seks sa Kristijanom.

Naime, iako se mnogo spekulisalo, da li su Balerina i Kristijan imali seks, Maja Nikolić je potvrdila priču Jelene Krunić nakon izlaska sa Farme i otkrila, da joj se Jelena Milošević povjerila i priznala da je jedne noći na imanju, imala seks s Kristijanom Golubovićem.

“Ljubili su se na travi. Potvrdila mi je da su imali i seks, da su pobjegli preko ograde. Traži savjet od mene. Ona 7-8 puta promijeni raspoloženje u toku dana. Ja to u životu nisam vidjela. Ja sam sve rekla Kristijanu, ali on samo kaže “ma ona je budala”, rekla je Maja.

Podsjetimo, Maja je razotkrila i gej aferu i prstom pokazala ko se sve ljubio u kupatilu. Spekuliše se da se u gej aferi našao Vlada Stanojević, jer je Tamara Đurić počela da prijeti Maji kada je rekla da zna ko su akteri gej afere.

(Kurir)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com