OBAVEZNO ŠTIVO ZA SVE ŽENE: Dame, muškarci očajnički žele da znate ove stvari! - Volim Podgoricu

OBAVEZNO ŠTIVO ZA SVE ŽENE: Dame, muškarci očajnički žele da znate ove stvari!

Postoji mnogo stvari koje osoba nije u stanju da ispriča svom partneru, ali nekako očekuje da ona to jednostavno zna. Isto važi i sa očekivanjima devojke od muškarca

Bitka oba pola nikada se neće završiti, ali ako ništa drugo muškarci i žene mogu bar da pokušaju određene očigledne stvari. Internet je olakšao jer je sada mnogo lakše da se pronađu informacije o suprotnom polu koje će zadovoljiti njihove emotivne potrebe.

Postoji mnogo stvari koje osoba nije u stanju da ispriča svom partneru, ali nekako očekuje da ona to jednostavno zna. Isto važi i sa očekivanjima devojke od muškarca. Očekivanja nisu uvek loša za odnos jer upravo ona mogu da učine odnos još jačim.
Predstavljamo vam neka od osećanja muškaraca, tačnije njihove poruke ženama u kojima one mogu da nauče nešto o njima.

#1 i #3 povremeno funkcionišu!

Dakle, devojke, žene, vaš osmeh čini čuda kada muškarac ima težak dan. Oni vole kada njihova bolja polovina ima osmeh koji će da pokloni.

1. Redovno se oduševim što spavam pored tebe.

2. S vremena na vreme, ja želim da budem taj koga ćeš ti noću zagrliti.

3. Ponekada je mnogo uzbudljivije kada devojka učini “prvi korak”.

4. Onaj trenutak kada si se nasmejala jer sam te uhvatio kako me gledaš, učinilo je da sve što ne valja nestane.

#2 i #5 su potpuno istiniti!

5. Samo zato što nam je neka žena privlačna, ne znači da mislimo da ste nam vi manje privlačni ili da bismo vas ostavili zbog neke nepoznate žene na ulici.

6. Nismo mi bez emocija. Mislim na tebe sve vreme. Ponekad me najmanja sitnica podseća na tebe. Nisam uvek sjajan u izražavanju emocija i ponekada me i samog zbunjuju sopstvene misli i osećanja. Ali, veruj mi, ti si mi u mislima!

7. Ako ste zainteresovane za muškarca, nemojte samo da pretpostavite da će vas on “startovati” samo zato što ste dale “male signale”.

#3 i #8 su činjenice!

8. Prosto je nemoguće za mene da kažem “Volim te.” Nervira me to što sve ti sve što ja radim ne govori koliko te volim. Uopšte to ne razumem. Reči su prazne, moja dela ne mogu da budu obmana ili laž. To ima nekako ima mnogo više smisla.

9. Volim kada si srećna zbog nečega i ponekada praviš te smešne i preslatke zvuke kad se obraduješ.

10. To što ti nisam udelio kompliment za garderobu, kosu, šminku nije nešto što sam uradio zlonamerno. I nije zato što te uzimam zdravo za gotovo.

foto: Profimedia

 Ah ta filozofija!

11. Kada te pogledam, ja te ne vidim takvu kakava jesi u istoj sekundi. Ja te vidim onakvu kakvu sam te video prvi put, kada si nosila jaknu sa skupljenom kosom u rep. Vidim te onako kako sam te video onog momenta pored jezera, kada smo shvatili da ćemo biti zajedno, a da je sve ostalo samo formalnost. Vidim te kako sam te video na dan našeg venčanja. Vidim te kako sam te video naše prve bračne noći.

12. Da, hoću da se igram sa tvojim grudima.

13. Samo zato što ti se nasmejem u prolazu ili ako imamo kontakt očima, to ne znači da sam jeziv ili da samo želim da spavam sa tobom.

 Mi primećujemo sve što ste vi!

14. Kada kažeš da ceniš to što nisam površna osoba, želeo bih da razumeš i drugu stranu novčića: mene ne zanima da li nosiš novu haljinu ili trenerku. Ja vidim sve što si bila, sve što jesi i sve što češ meni biti. Gledaću te uvek sa istim tihim “čudom” sve dok naše vreme ne prođe.

15. Entuzijazam za oralnim seksom je mnogo bolje nego bilo kakva tehnika koju ste pročitali u nekom magazinu.

16. Zubi nisu ok!

17. Ponekad nam treba vreme da se sklonimo tokom nedelje. Možda na nekih sat vremena kada dođemo kući sa posla, jednostavno želimo da se opustimo.

18. “Nisam ljut” znači da nisam LJUT!

19. Ako smo u vezi, a ti flertuješ po ceo dan, nemoj da te čudi što sam “u elementu” kada ostanemo sami. Ozbiljno, ne igraj se sa tim: “ako se tako igraš, onda igraj do kraja, mala”.
20. Najseksepilnije što možete da obučete je “haljina od sunca”.

21. Skupi se kad je hladno.

22. Nemojte da bežite tokom/posle rasprave i da očekujete da dečko trči za vama i pokušava da vas vrati. Odlazak znači da vam treba prostor da se smirite i to je potpuno u redu.

23. To su te male stvari koje kažete usput koje mi pamtimo.

“Dobro” je tako dosadna reč!

24. Nikad ne koristite reč “Dobro sam”.

25. Kada sedimo tiho pored vas to ne znači da nešto nije u redu. Muškarci su sasvim srećni samo što sede pored vas. Mi ne moramo uvek da pričamo ili da radimo nešto konkretno.

26. Ako niste romantično zainteresovani za nas, onda nemojte ni da izlazite sa nama.

27. Lepše ste nego što mislite!

 

28. Molimo vas da nam ne sudite po našim prijateljima. Skoro svi naši muški prijatelji stečeni su kao u “Okružen mrtvima”. Odgovorili su tačno na 3 pitanja i postali su deo grupe.

29. Onaj čudni momenat u mojim farkerka kada izgleda kao da sam…e pa naše farmerke urade to ponekad.

30. Mi znamo da se ponekada naša interesovanja ne poklapaju sa vašim, ali probajte bar da nam date malo podrške. Samo malo podrške za nas znači mnogo.

Lepota je unutra!

31. Kada vam kažemo nešto u poverenju, nije ok da kažete to najboljoj drugarici. Stvarno, nije ok.

32. Žene, mi vas volimo i mislimo da ste sjajne. Molim vas zapamtite da je lepota mnogo više od fizičke pojave. Super lepa devojka može da se pretvori u najružniju osobu sudeći po njenoj ličnosti.

(Ilyke)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com