Evrokup: Budućnost dočekuje Banvit - Volim Podgoricu

Evrokup: Budućnost dočekuje Banvit

Turski tim je dobro igrao u pripremnom periodu, što poziva na dodatni oprez. Između ostalih je tada savladan moskovski CSKA.

“Uz Uniks iz Kazanja, koji je bio osvajač Evrokupa, Banvit je favorit u ovoj grupi. Napravili su tim da bilježi dobre rezultate. Gledali smo snimke njihovih mečeva koje su igrali protiv Efesa, Galatasaraja i protiv CSKA Moskve, koji su dobili. Imaju izuzetno veliki indivindualni kvalitet, možda im je problem što imaju puno dobrih igrača (osam novih) i sigurno je da će ima trebati vremena da se iskažu na pravi način. To je nešto na šta treba da ih „hvatamo“, da probamo da iskoristimo dobar ritam u kome se nalazimo“, jasan je Jovović.

Krilni centar Tadija Dragićević poštuje rivala, ali ga raduje što saigrač i on igraju sve bolje i nada se trijumfu.

“Kreće Evrokup, prva utakmica je sa Banvitom, koji je jedan od favorita u grupi. Sigurno da će biti teško, pogotovo poslije napornog sistema kojim smo krenuli. Igramo utakmicu praktično svako dva dana, tako da nemamo previše vremena da se pripremimo. Imaju dosta dobar sastav kao i svake godine, ali mi igramo bolje iz utakmice u utakmicu, rastemo kao tim, jer smo se kasnije skupili. Uradićemo sve što možemo da dobijemo meč protiv Banvita i odbranimo domaći teren“, zaključio je Dragićević.

Pravdu na ovom meču će dijeliti Robert Viklicki (Poljska), Igor Mitrovski (Makedonija) i Semen Ovinov (Rusija).

(vijesti.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com