TRAGEDIJA: Beograđanin Goran I. (42) raznio se bombom zbog neuzvraćene ljubavi - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA: Beograđanin Goran I. (42) raznio se bombom zbog neuzvraćene ljubavi

Goran I. (42), koji se u nedjelju oko 23 časa raznio ručnom bombom u parku iza zgrade u Požeškoj 97, najvjerovatnije se na to odlučio zbog neuzvraćene ljubavi.

Kako saznaje Alo, Goran je imao fiktivnu prijavu u centru Beograda, ali je kobnog dana došao do Požeške ulice. Tada je, kako neko drugi ne bi nastradao, prišao drvetu, čučnuo i izvukao osigurač bombe. Od siline eksplozije je odletio nekoliko metara. Po dolasku Hitne pomoći, preminuo je na licu mjesta. Očevici nesreće kažu da je jaukao od bolova dok nije umro.

Sumnja se da se na suicid odlučio zbog ljubavnih problema, ali i zbog teškog života u poslednjih 10 godina. Jedan od Goranovih poznanika samo je kratko prokomentarisao da mu je život bio pravi pakao koji je trajao godinama.

Policija na  mestu tragedije

Policija na mestu tragedije, Foto: Rajko Ristić

– Da li se ubio zbog ljubavnih problema ili nekih drugih, to sada nije bitno. Goran se nalazio u začaranom krugu iz kojeg nije vidio izlaz. Način na koji se ubio, odnosno to da je i u tom trenutku mislio da ne povrijedi druge, govori o tome koliko je bio brižan i osjetljiv – ispričao je jedan od Goranovih poznanika.

Kako nezvanično saznaje Alo, Goran I. je odranije poznat policiji i imao je niz krivičnih djela u vezi s narkoticima.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com